UŽAS

Muškarac SILOVAO KOKOŠKE, pa završio u zatvoru! Životinje uginule zbog gnusnog čina, u sve umešana i žena

Na snimcima je takođe i njegova žena koja, dok Rehan opšti nad životinjama stoji blizu njega i ohrabruje ga da nastavi odnose

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay

Muškarac iz Velike Britanije osuđen je na tri godine zatvora, nakon što je optužen za nasilne seksualne odnose sa kokoškama, piše DailyMail.

Rehan Baig (37) i njegova žena Halema Baig (38) su u podrumu svoje kuće držali kokoške kao kućne ljubimce, a u tom istom podrumu je Rehan imao odnose sa nedužnim pticima dok ga je žena snimala. Nakon nasilnih odnosa kokoške su uginule.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Na snimcima je takođe i njegova žena koja, dok Rehan opšti nad životinjama stoji blizu njega i ohrabruje ga da nastavi odnose. Video materijal je otkriven u kompjuteru čoveka pod nazivom “porodični snimci”, a na nekima od njih on naizmenično ima odnose sa ženom i sa kokoškama.

Ovo njegovo delo, sudija koji mu je izrekao kaznu, je okarakterisao kao nešto što “tera svakog normalnog građanina civilizovanog društva na povraćanje” i da je takav njegov čin izopačen i krajnje bolestan.

Rehanova žena, Halema, priznala je da je učestvovala i pomagala mužu u ovom bolesnom činu, ali sudija je smanjio njenu kaznu sa prvobitnih 18 meseci zatvora na šest, nakon što su isplivali dokazi da je ona bila žrtva porodičnog zlostavljanja.

Horor u Čačku! Nedužnu životinju VEZALI za roštilj, pa spalili PETARDAMA

JEZIVO: Dečak (12) ukucao EKSER psu u LOBANJU (FOTO)



Izvor: Daily Mail

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar