UŽAS

Detalji stravične saobraćajne nesreće, poginulo TROJE MLADIH: Vozili drugaricu na stanicu, putovala kući

Dvoje su ispali iz automobila,a treća poginula osoba je pronađena u kolima koja su potpuno smrskana

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Mihajlo Maricic / Panthermedia / Profimedia

Troje mladih, dve maloletne devojke B.P. i M.V. stare po 17 godina i mladić D.D. (22) poginulo je rano jutros kod Lovćenca, mesta u opštini Mali Iđoš, kada su svoju drugaricu iz Vrbasa vozili na Železničku stanicu, kako bi otputovala kući.

Njih troje se se u BMV-u kretali prema Železničkoj stanici, kada su doživeli strašan udarac vozila u most na putu, a posle prevrtanja vozila, dve osobe su završile u kanalu, dok je treća pronađena u automobilu. Beživotna tela pronašla je policija, ona su, posle istrage, poslata na obdukciju u Institut za sudsku medicinu u Novom Sadu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kako se nezvanično saznaje, posle druženja su povezli svoju maloletnu drugaricu na železničku stanicu, jer je krenula kući za Vrbas.

“Vozilom je verovatno upravljao mladić, a dok su se kretali Ulicom 13. jula, iz Lovćenca prema Železničkoj stanici, zbog neprilagođene vožnje izgubio je kontrolu nad vozilom, udario u betonski most. Vozilo se prevrnulo, završilo u kanalu ispod mosta i potpuno je smrskano“, potvrđeno je u Osnovnom tužilaštvu.

Istraga će utvrditi detalje nesreće i okolnosti u kojima su život izgubili troje mladih.

Meštani Lovćenca su u bolu i šoku. Neki tvrde da je most nakrivo sagrađen, da je usred ledina na najprometnijem delu puta, pa je skretanje neuobičajeno.

“Često smo komentarisali da je čudo da tu ranije neko nije stradao“, kaže nekoliko meštana.

“Velika je tragedija za sve tri porodice, znamo i Danilovu porodicu iz Lovćenca, ima sestre i vredne roditelje, a devojka je učila školu”, kažu meštani Lovćenca, saučestvujući u bolu familija čija deca su izgubila živote.

Poginulo TROJE MLADIH: Zakucali se u most i sleteli u kanal, tela Marije i Danila pronađena u vodi

Jeziva nesreća kod Prijepolja: Na mladića palo STABLO, na mestu ostao mrtav



Izvor: Novosti, Informer

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar