GOLEADA u Bolonji: Srpski okršaj na kraju pripao Filipu Đuričiću (FOTO+VIDEO)

Fudbaleri Bolonje i Sasuola odigrali su jednu veoma efikasnu utakmicu u okviru četvrtog kola Serije A

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tanjug/Filippo Rubin/LaPresse via AP

Odlična predstava je prikaza na stadionu u Bolonji, u kojoj su ekipe domaćina i Sasuola positgle ukupno sedam golova.

Akteri ovog duela su bili i dvojica Srba, jedan je igrač Sasuola Filip Đuričić, a drugi je šef stručnog štaba Bolonje Siniša Mihajlović.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Bolonja je odlično otvorila ovu utakmicu i prva došla do vođstva, kada je Roberto Sorijano već u 9. minutu utakmice postigao pogodak.

Samo devet minuta je trajala radost Bolonje, pošto je Domeniko Berardi uspeo da donese izjednačenje u 18. minutu, a da se na poluvreme ode sa prednošću potsarao se Matijas Svandberg, koji je pogodio na asistenciju Sorijana.

U nastavku, Rikardo Orsolini je uspeo da poveća prednost na 3:1 i delovalo je kao da će Bolonja naneti Sasuolu prvi poraz, ali su se gosti ipak nešto pitali.

Srpski reprezentativac Filip Đuričić, lepo se snašao u kaznenom prostoru posle odlične akcije Sasuola i loptu po zemlji poslao u “malu mrežu” i tako smanjio na 3:2 i najavio povratak svog tima.

Drama se nastavila, a ovoga puta je Frančesko Kaputo bio taj koji je pogodio. Sasuolo je dobio korner, a Kaputo je bio najviši u skoku na drugoj stativi i doneo izjednačenje i povratak na velika vrata.

Za potpuni preokret pobrinuo se igrač Bolonje, Tomijasu koji je postigao autogol u 77. minutu, pa Sasuolo izbija na drugu poziciju, odmah iza Milana sa 10 osvojenih bodova.

Fulam zbog Mitrovića ostao bez pobede: Srpski napadač dvostruki TRAGIČAR protiv Šefilda

 



Izvor: Objektiv.rs, B92

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar