POTPUNO ISKRENA

Kaća Grujić pričala o ljubavi, ali i nastupima: Spustila sam CENU za 50 odsto, ozbiljno se PLAŠIM…

Rekla na šta je "pala" kod Gobeljića!

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Instagram

Pevačica Katarina Grujić je za portal 24sedam govorila o krizi, ljubavi i planovima za budućnost.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Već na početku je rekla da li joj prijaju nastupi i kakva joj je sada finansijska situacija.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Imala sam dosta nastupa dok su splavovi radili. Naravno, spustila sam svoju cenu za pedeset odsto sigurno. Naravno, zato što su i poslodavci u problemu, kao i pevači. To je zato što se međusobno razumemo i hvala im što su uopšte zvali i omogućili toliko termina za nastupe. Sad, šta će biti u naredna tri meseca, ne znam. Ozbiljno se plašim da neću ponovo raditi nigde. Pre svega, mislim na psihičko stanje, ne na materijalno. Nisam navikla da sedim kod kuće, da ne vidim svoju publiku, da ne izađem sa svojim prijateljima do pet ujutu. Razumem da je virus opasan, ali videćemo kako ćemo preživeti naredni period”, rekla je ona za pomenuti medij.

Katarini Grujić URNISALI auto, besna pevačica poručila: Bolje bi ti bilo da se prijaviš SAM (FOTO)

Kako je rekla, nastup za Novu godinu ima zakazan još od januara, pa se nada da će ga i održati.

“Još od januara imam zakazan nastup za Novu godinu. Sloba Radanović i ja bi trebalo zajedno da nastupamo. Uskoro će da krene reklama, a da li će se nastup održati, to samo zna Krizni štab za koronavirus. Ako situacija bude katastrofalna, verujem da se nastup neće održati, ali imam pozitivne misli. To bi bilo prvi put za 13 godina da neću raditi za doček, ali ću u tom slučaju slaviti sa svojim partnerom i prijateljima”, rekla je Kaća za 24sedam.

Katarina Grujić i Marko Gobeljić, foto:PrintScreen/Instagram/KatarinaGrujic

Što se ljubavi tiče, Grujićeva već neko vreme uživa pored fudbalera Marka Gobeljića, a sada je otkrila i na šta je kod njega “pala”.

“Ne bih baš da otkrivam te privatne stvari, ali „pala” sam na to što je dobar čovek i mogu da kažem da je sličan meni. Prelepo nam je. Ne volim našu intimu da otkrivam, već da to ostane između naša četiri zida. Ljudi kad vide da je nekome lepo pokušavaju to da pokvare zbog nekog svog nezadovoljstva”, rekla je ona za pomenuti portal.

Katarina Grujić DOŽIVELA NEZGODU u Crnoj Gori: Pevačica jaukala od bolova!

Kako je dodala, to je bio glavni razlog zbog kog nije odmah obelodanila vezu.

“Naravno. Mi smo mesecima zajedno. Sad sam htela da se ispalim i da kažem od kad tačno, ali saznaće se svakako (smeh). Otkrili smo kada sam mu čestitala rođendan”, rekla je u ovom intervjuu Katarina.

Kaća Grujić sa GOBELJOM i na nastup: Pevačica mu pevala na uvce, a onda je pao i sočan POLJUBAC! (VIDEO)

Ona je istakla i da je upoznala Gobeljićeve roditelje, a na pitanje da li planiraju uskor da počnu zajednički život imala je zanimljiv odgovor.

“Kad bih rekla – da, odmah biste znali gde smo. Kad bih rekla ne – mislili biste da je nešto loše u vezi. Jednostavno, kao da živimo zajedno, jer smo stalno zajedno. Ne volimo da se opterećujemo zajedničkim životom ili venčanjem. Imamo vremena i savršeno nam je, pa ćemo videti šta nosi budućnost”, rekla je pevačica za 24sedam.

B.K.



Izvor: Objektiv.rs, 24sedam

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar