OPŠTINA ZVEZDARA

Obeležen DAN opštine Zvezdara: Priređena humanitarna akcija za decu na prelepoj SVEČANOSTI

Opština Zvezdara danas je obeležila svoj dan

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto:Printscreen/Youtube

Opština Zvezdara danas je obeležila svoj dan i 76 godina od oslobođenja što je bio povod da se između ostalog uruči pomoć deci bez roditeljskog staranja.

Novac iz fonda Zadužbine “Dr Jelisaveta i Dr Ivan Šegović”, po 16.400 dinara dobilo je 17 dece i mladih, navodi se u saopštenju i dodaje da su danas i zaposleni u Upravi GO Zvezdara dobili jubilarne nagrada za 10, 20, 30 i 35 godina rada.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Prva rešenja za legalizaciju na Zvezdari od marta
Svečanoj akademiji u Pan teatru prisustvovali su čelnici opštine Vladan Jeremić, Dragana Ðurić, Aleksandar Eror, kao i predsednik Skupštine Beograda Nikola Nikodijević i direktori opštinskih i gradskih ustanova i preduzeća.

U ime opštine Zvezdara govorio je Vladan Jeremić koji je naveo da je rukovodstvo te beogradske opštine složno u želji za razvojem i prosperitetnom budućnošću što planovima i projektima koje imaju daje posebnu snagu.

“Tu energiju razvoja i napretka je prepoznao i Grad Beograd kao najznačajniji partner Opštine, pa će zahvaljujući važnim projektima već sledeće godine postojati uslovi da Zvezdara bude još uređenija na zadovoljstvo stanovnika”, rekao je Jeremić.

U programu Svečane akademije učestvovali su polaznici dramskog studija pozorišta Pan teatar,učenici OMŠ “Vladimir Ðorđević” i Sandra Prodanović Maslarević, solista opere Narodnog pozorišta.

Predsednik GO Zvezdara primio je povodom Dana opštine delegacuju SUBNOR-a, nakon čega je položio vence na Spomenik učenicima palim u ratu 1941-1945. ispred Šeste beogradske gimnazije, na Spomenik borcima palim u Drugom svetskom ratu u Mirijevu i u Malom Mokrom Lugu na Spomen obeležje borcima palim za oslobađanje Beograda na teritoriji Malog Mokrog Luga.



Izvor: Tanjug

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar