UDOBNE I TRENDI

PLITKE ČIZMICE gospodare trotoarima: Odaberite svoj par i ove jeseni budite kraljica stila (FOTO)

Ravne, sa visokom ili niskom štiklom, izbor je samo na vama

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/ Instagram/ peexo/ mrsmeganward/ dresswellbewll

Kako stvari stoje, ove godine ništa od miholjskog leta. Dakle, sve te letnje krpice i cipelice, ipak ćemo morati da odložimo u ormar do sledeće godine.

Ali, to ne znači da treba da lišite sebe omiljenih kombinacija.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Samo bi trebalo da poslušate savete modnih stručnjaka i  iskombinujete omiljene odevne kombinacije uz nezaobilazne plitke čizmice, koje su ove jeseni ponosno zagospodarile trotoarima.

Ravne, sa visokom štiklom, debelom ili tankom petom, platformom, “čarapa” varijante… izbora je mnogo, a samo je na vama da izaberete model koji se najbolje uklapa uz vaš stil.

Ove godine, najpopularnije su ravne čizme, sa kaiščićima, koje idu u blag špic. Dovoljno da se osećate kao rokerka u svakoj kombinaciji.

Ovakav model sjajno se kombinuje i sa haljinama i sa pantalonama. Udobno a šik!

Sa druge strane, ukoliko vam ipak treba malo “potpore”, modeli koji podsećaju na kaubojke su jedan od omiljenih modela mnogih devojaka.

Sa razlogom.

Dovoljno visoka štikla da vam istakne noge, a sa druge strane, stabilna i neopterećujuća za figuru.

Posebno su moderni modeli od obrnute kože. Jedino, sa ovakvim modelima morate biti oprezni jer nisu za vlažno vreme. Takođe, verovatno ćete morati da kupite dodatne proizvode za održavanje kože, kako se ne bi habala i kako bi je održavali na pravilan način.

Sa druge strane, ukoliko ste ljubitelj elegantnijih modela, čizmice na pertlanje su pravi izbor. Većina ih dolazi sa rasfešlusom sa strane, te ne morate da brinete o pertlanju, beskrajno su lepe, a opet drugačije.

Naravno, ne zaboravljamo ni one koji vole udobne platforme i kojima treba neki santimetar više. Ravnog đona, “džombaste”, ovaj model cipela je savršen sa moderne dame koje prate trendove.

Na velika vrata vratili su se i modeli iz sedamdesetih, sa četvrtastim vrhom, u različitim bojama. Trendseterke ih obožavaju, a ovakav model fenomenalno ide uz zvoncare i duge suknje.

I naravno, na kraju, klasični modeli u zemljanim bojama – udobni, laki za kombinovanje i održavanje, pogotovo i tokom kišnih dana.

Dakle, izbor je širok, te svako može da nađe ono što mu najviše odgovara.

Pogledajte još neke primere najpopularnijih čizmica ove sezone.

View this post on Instagram

Braved the weather yesterday for a fabulous late lunch with girlfriends @goldnottinghill ?. Am still very awkward having a photo in public ?? This gorgeous tea dress is very flattering (my friend ordered it over lunch cos she liked it so much !). I don’t tend to suit too much black so I’ve added camel boots, an old grey/brown jacket and kept my legs bare to keep the colours more Autumnal. Obviously added a big waterproof over the top ! . . . Dress @topshop (I’m in a size 10) Boots @bashparis @bicestervillage Jacket @majeparis (old) Bag @the_decorium . . . #teadress #outout #outout? #girlslunch #maje #blazer #blazerstyle #minidress #minidresses #bashparis #slouchyboots #ankleboots #londonfashion #topshopstyle #topshopdress #londonstyle #highstreetstyle #outfitdujour #frenchfashion #parisianstyle #whatweworethisweekend @thismummystyle #ownyourownweekendstyle @ownyourstyle40 #sundaystylevibe @styledbymrsmint #stylemesunday @stylemesunday #sundaybeststyle @theimageconsco #snapmystylesunday @penny_o_shops @louise_osborn #sundaystyleedit #belsfashionedit

A post shared by Annabel Champ (@belsfashionedit) on

Preuzimanje teksta ili delova teksta dozvoljeno isključivo uz navođenje izvora i linka ka stranici Objektiv.rs



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar