Žena primetila da se muž uveče UŠUNJA kod ćerke (8) i ljubi je dok spava, a onda je otkrila ŠTA još radi

Slošilo joj se kad je ugledala šta se dešava u dečjoj sobici

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/Freepik printscreen

Žena po imenu Kajla postavila je pitanje na jednom forumu šta da radi sa suprugom i ćerkom, budući da je primetila da se “nešto čudno” dešava u njihovom odnosu.

Kajla je napisala na portalu Quora.com da zbog dubokog sna i sklonosti da spava i ništa ne čuje okolo od večeri do jutra ne ustaje iz kreveta.

Sudbina je kaznila: Majka dala važan savet na blogu, a onda zbog OVE greške poginula sa TROJE dece

Ipak, zbog problema na poslu njen san je usled stresa sada drugačiji i često joj se desi da ide u kuhinju po čašu vode. Ono što je primetila u poslednje vreme je da njen muž nije u krevetu pored nje.

Prvo je otkrila da dođe u sobu kraj ćerke (8) i ušuškava je za laku noć ljubeći je po glavi i dirajući je nežno, kao što je Kajlu dirao ranije pre spavanja. Potom je jedne noći ustanovila i da sad spava do jutra kraj nje.

Kajlu je to jako zabrinulo i ne zna šta da radi, pa je postavila pitanje na forumu. Javio se veliki broj osoba, žena u velikoj većini koje su imale različit pogled na njen problem, ali retko ko je napisao da se tu dešava nešto bizarno, perverzno ili bolesno.

“Ako mene pitaš to govori o odnosu tebe i muža, a ne njega i ćerke. Njemu treba sigurnost koliko i tebi. On je očigledno oseća pored ćerke i njeno prisustvo mu znači. To što ne spava kraj tebe, to je alarm za tebe”, bio je jedan od komentara.

Druga čitateljka apostrofirala je posebnu ljubav koju očevi gaje prema ćerkama.

Drhti, plače, RASPALA se od tuge! Muž joj posle 10 godina braka upravo rekao da želi RAZVOD (VIDEO)

“Koliko postoje mamini sinovi, toliko su tu i tatine ćerke. Ako si to primetila i ranije da radi s njom, to je to. Ako je, opet, to nešto novo, onda popričaj s njim. Možda mu ona nedostaje kao njegova mala devojčica, sad kad odrasta”.

Na kraju, tu je bila i izvesna Meri koja je postavila pitanje granica.

“Mužu moraš reći da sad već mora da postavi granice u odnosu sa ćerkom. Njoj to verovatno prija, njemu još više ali za 2-3 godine to neće izgledati lepo. Može se pretvoriti u nešto što ne valja. Popričajte s terapeutom”.

Hteli da je LINČUJU: Majka objavila idiličnu sliku porodice, a potom je postavila ODVRATNO pitanje (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar