Hteli da je LINČUJU: Majka objavila idiličnu sliku porodice, a potom je postavila ODVRATNO pitanje (FOTO)

Niko nije mogao da veruje šta je želela

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: CDM printscreen

Nije teško “zapaliti” korisnike Tvitera u svetu. Dovoljno je samo da budete malo nepromišljeni, svojeglavi i da odstupate od kalupa prilikom javnog iznošenja nekog stava.

Jedna majka doživela je pravi verbalni linč jer je na Fejsbuk grupi postavila vrlo čudno i pomalo bezobrazno lično pitanje, te je njena priča preneta posle i na Tviter.

Majka je zatražila uslugu u Fejsbuk grupi Photoshop Fairy Connection – objavila je porodičnu fotografiju na kojoj pozira sa svojim sinovima i posinkom.

Potom je pitala ljude u grupi zna li neko kako se briše neko sa slike, jer ne želi posinka na fotografiji već samo svoje sinove!

Tek rođenu bebu pokušala da proda za 400.000 dinara, kako bi operisala GRUDI i kupila nove ČIZME

“Može li iko ukloniti dete u sredini?”, pitala je nudeći čak i naknadu od 10 dolara za osobu koja to učini.

Nije potrajalo mnogo da bi se njena prepiska sa jednim fotografom iz grupe objavila i na Tviteru, a tu je krenuo “lom”.

“Sram te bilo, ku…o. Tako se ne postupa sa decom koja nisu tvoja. Đubre!”, “Imam knedlu u grlu od ove priče. Ona nikad neće nestati”, “Ne upuštaj se u vezu s nekim ko ima dete, ako nisi spreman to dete da gledaš kao svoje. Deca zaslužuju bolje”, “Nadam se da će ovaj dečak odrasti i postati bolja osoba nego što će ova žena ikada biti”, bili su samo neki od komentara, dok one eksplicitnije nećemo ni objavljivati.

Jedno je ipak u međuvremenu otkriveno – žena je posle ovog pitanja napustila dotičnu Fejsbuk grupu jer je i na njoj doživela užasno veliki broj kritika.

“Ili ćemo u krevet ili OTKAZ”: Gazda ucenio Anđelu, a ona mu je BRUTALNO odgovorila da je ZAUVEK upamti



Izvor: Objektiv.rs, CDM

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar