ČISTO PRETERIVANJE

Anastasija je Instagram model i ima NAJVEĆE OBRAZE na svetu, ali i dalje tvrdi da su suviše mali (FOTO)

Do sada je potrošila skoro 200 000 dinara na filere i ne namerava da stane

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Instagram/_just__queen_

Na internetu zaista možete naći sve i svašta.

Ali, to je potpuno u redu jer, znate kako kažu – sto ljudi, sto i ćudi.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Tome svedoči i primer jedne devojke iz Ukrajine, koja nosi titulu osobe sa najvećim obrazima na svetu, ali, ona i dalje smatra da nisu dovoljno veliki.

Naime, Anastasija Pokreščuk (30) po prvi put je ubrizgala filere u jagodice pre samo četiri godine, ali njena opsesija obrazima od tada samo raste. Najgore od svega – ne planira da stane.

Tvrdi da je zaljubljena u svoj odraz u ogledalu i smatra sebe prelepom, a mišljenja su podeljena. Jednima je idol, a drugi se na njenu pojavu zgražavaju i neretko joj ostavljaju različite komentare. što pozitivne, što negativne. Ipak, Anastasija se na to ne osvrće, već uživa u svojoj popularnosti.

Ali, nisu obrazi jedino što na njenom licu ima filere. Redukovala je i oblik usana, kao i njihov volumen, čelo redovno popunjava botoksom, a vilica i brada su joj takođe preoblikovani.

Od skoro ima i nove zube, takozvani “Holivudski osmeh”.

Zapravo Anastasija je imala toliko zahvata na licu da ih je prestala brojati. Ponosno deli fotografije na svom Instagram profilu gde ima više od 22 000 pratilaca i ističe da razume da njeni obrazi “izgledaju čudno”.

“Volim ih, želim da izgledaju ovako i jako sam srećna”, objasnila je ispod jedne objave.

Međutim, iako živimo u vremenu kada je, maltene sve dozvoljeno, Anastasija je na svojoj koži osetila, koliko neki ljudi znaju biti okrutni. Od pretnji smrću, pa sve do komentara “da bi se trebala ubiti”, “da je ružna”, “ko bi je takvu hteo ili oženio” i slično, ovoj neobičnoj devojci trebalo je vremena da očvrsne i prihvati i lošu stranu “slave” bez da se potrese. Sada to prihvata sve uz osmeh, kako kaže.

View this post on Instagram

????? @milagricenko ??

A post shared by Анастасия? (@_just__queen_) on

Ipak, iako komentare zluradih osoba ignoriše, takođe se oglušila i o upozorenja doktora i specijalista, te i pored ogromne opasnosti koju nosi svaki odlazak “pod nož” (pucanje kože, nekroza i slično), ona kaže da ne namerava da prestane i da joj obrazi i dalje nisu dovoljno veliki, prenosi Mirror.

Bilo kako bilo, svako bira svoju estetiku. Jedinima je ovako nešto užasno, drugima se dopada. Ali, jedno je sigurno, Anastasija nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar