STRAŠNO

Porodica još ne može da je vidi: Otkriveno u kakvom je stanju Milica Grbić iz Batajnice

"Informacije o njenom stanju dobijamo preko telefona zbog trenutne situacije sa koronavirusom"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Milica Grbić, Foto: Privatna arhiva, Alo.rs

Milica Grbić je danas bolje, ali se i dalje nalazi na Intenzivnoj nezi u Kliničkom centru Srbije.

Kako kaže njena rođena sestra, porodica je još nije ni videla, ni čula.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Milica je bolje mada je niko od nas još nije video pošto je i dalje u bolnici. Informacije o njenom stanju dobijamo preko telefona zbog trenutne situacije sa koronavirusom. Ona nije fizički povređena, već je psihički loše“, kaže sestra Milice Grbić, Beograđanke koja je posle više od 30 sati potrage pronađena ispred Urgentnog centra.

Šta se tokom tih 30 sati dešavalo još niko sa sigurnošću još ne može da kaže. Prema dosadašnjim informacijama koje je sa nama podelila njena porodica, Milica je kazala policajcima da je obilazila manastire i razmišljala o samoubistvu, a ispred Urgentnog centra pronađena je u svom automobilu u teškom psihičkom stanju.

Iako je porodici rečeno da je Milica imala povredu na glavi, njena sestra danas kaže da to nije slučaj.

“Ona fizički nema nikakvih povreda, ali je psihički loše… Ali oporaviće se i nadamo se da će brzo izaći iz bolnice“, kaže Miličina sestra.

“Nemamo nikakvih novih informacija o nestanku jer je Milica sve vreme u bolnici, u Kliničkom centru. Ne možemo da je vidimo jer su posete zabranjene zbog situacije sa koronavirusom, pa se raspitujemo telefonom o njenom stanju, a razgovaramo sa lekarima koji nam kratko kažu da li je bolje i u kakvom je stanju sad”, ističe njena sestra.

Milica u veoma teškom stanju, primljena na INTENZIVNU negu: Detalji priče koja je potresla Srbiju

Milica je, podsetimo, nestala 6. oktobra u Batajnici a poslednji put ju je otac video u naselju Šangaj u jednoj prodavnici. Posle toga očevici su je primetili oko 20 sati u centru tog naselja u društvu dva muškarca kod kioska brze hrane. Dva sata kasnije, Milica se javila majci da će otići u Progar da se vidi sa dečkom i nakon toga njen telefon bio je nedostupan.

Tek ujutru, shvativši da joj telefon nije dostupan i da nije došla kući porodica je otišla u policijsku stanicu i prijavila nestanak. Milica Grbić pronađena je 8. oktobra oko 4.00 ujutru u automobilu ispred Urgentnog centra. Kako je porodici rečeno, sama se dotle dovezla jer se osećala jako loše i krenula je da traži pomoć.

Miličini roditelji otkrili su da ovakvo ponašanje nije uobičajeno za Milicu i da bi im se ranije, kada god bi negde išla, obavezno javila.

Postoji jedna ČUDNA STVAR u vezi sa nestankom Milice Grbić! Oglasili se roditelji, pa otkrili svoje sumnje

“Ona se uvek javi i kada negde ostaje duže i uvek smo znali gde se nalazi. Verujte mi da ne znamo šta se tačno desilo, veliki stres smo preživeli dok smo razmišljali šta sve može da joj se desi”, rekla je ranije njena majka.



Izvor: Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar