Devojka sa kojom sam spavao je, zapravo, MUŠKARAC! Da li sam ja sada GEJ?

Nesvakidašnja prevara

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/drobotdean

Kada stvari u braku zaškripe, na njima bi trebalo raditi.

Međutim, neki radije pribegavaju prevari.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

A osim osećaja krivice, sam taj čin može da dovede i do preispitivanja.

U ovom slučaju seksualnosti.

Jedan 37-godišnji oženjeni muškarac i otac petero dece se obratio poznatoj psihoterapeutkinji Deidre Sanders jer je počeo da preispituje svoju seksualnost.

Naime, nakon 20 godina veze i braka sa sadašnjom suprugom seks je postao loš. Ona je počela sve češće da ga odbija uz opravdanje da je za nju seks samo još jedna obaveza u danu i da želi da se završi što pre. Osećao se odbačeno i povređeno, pa je počeo da izlazi.

Foto: Freepik/wayhomestudio

“U jednom pabu sam upoznao predivnu ženu sa kojom sam odmah nekako “kliknuo”. Viđali smo se i upoznavali narednih nekoliko nedelja. Duhovita je, simpatična i zaista brine o sebi. Počeli smo da flertujemo, a nakon mesec i po dana, od upoznavanja, otišli smo kod nje kući. Po prvi put nakon mnogo vremena sam se osećao poželjno. Počeli smo da se ljubimo, a onda sam saznao da je ona zapravo muškarac! Nisam se obazirao i nastavili smo strastveno da se ljubimo, a seks je bio fantastičan.”

Da li sam ja gej?

Osim što se oseća grozno jer je prevario suprugu, pita se i da li to što je stupio u odnose sa transrodnom osobom znači da je gej.

Foto: Freepik/cookie_studio

“Bio ti je privlačan jer si mislio da je žena, pa je bilo maltene nemoguće da strasti samo tako splasnu kada si shvatio da je muškarac. Mislim da ne treba da brineš o svojoj seksualnosti. Bolje razmisli o prevari koju si učinio. Tvoja supruga brine o petoro dece dok ti izlaziš. Tek sada nije neobično ukoliko ne želi da ima odnose sa tobom. Reci joj da je voliš, brini o deci i daj joj vremena da se opusti i uradi nešto samo za sebe”, posavetovala ga je Deidre.



Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar