Supruga mi je rekla da unajmim prostitutku, a onda je poručila: Sada je red na mene, i počeo je HAOS

Neobična trojka

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/Racool_studio

Ideja o seksualnoj trojci deluje primaljivo svakom muškarcu, naročito kada se radi o kombinaciji sa dve žene, ali jedan Britanac je gorko zažalio zbog toga.

Iako to zvuči veoma čudno, sve se dešavalo na nagovor supruge.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“U braku smo nešto više od godinu dana. Ja imam 53 godine, a supruga 26 godina, i imamo šestomesečnog sina. Veoma smo srećni zajedno”, počinje svoju priču Englez.

“Uvek smo imali veoma aktivan seksualni život, ali imala je komplikovanu trudnoću i uopšte nismo vodili ljubav. Rekla mi je da svoje potrebe zadovoljim na drugom mestu, i uz njen blagoslov angažovao sam poslovnu pratnju. Pronašao sam simpatičnu devojku, koja ne samo da je bila sjajna u krevetu, već je bila i puna razumevanja”, opisuje Britanac početak svoje veze sa prostitutkom.

Foto: Freepik/Racool_studio

“Videli smo se nekoliko puta i malo bolje se upoznali. Nakon što se supruga porodila, mislio sam da je to kraj ovog “aranžmana”, ali ona je navaljivala da upozna moju ženu. To se na kraju i dogodilo, i njih dve su se odmah odlično složile, sličnih su godina, i ja sam se osećao kao višak”, kaže on.

Foto/Freepik.com/halayalex

“Njih dve su počele redovno da se čuju telefonom, i deluje mi kao da su obe pronašle osobu sa kojom mogu da se povežu. Znam da je moja supruga imala seks sa ženama pre nego što smo se upoznali, i posle izvesnog veremena me je pitala da li je u redu da ona vodi ljubav sa svojom novom drugaricom”, nastavlja muškarac svoju ispovest.

Foto/Freepik.com/ teksomolika

“Naravno da nisam mogao da kažem: Ne, naročito kada je ona imala toliko razumevanja za moje potrebe. I sada je ta devojka stalno kod nas, često i ručamo zajedno. Njih dve redovno imaju seks, a žena mi je rekla da ćemo uskoro imati “trojku””, objašnjava Englez.

Foto: Pexels/Ali Pazani

“Seks sa suprugom se popravio, ali nisam siguran koliko mi se sve ovo sviđa, i šta da radim. Da li da nastavim da se viđam sa prostitutkom, ili da je sada posmatram kao prijateljicu, i za sebe pronađem drugu poslovnu pratnju”, zaključio je Britanac.



Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar