ŠOKANTNA ODLUKA

Malo mu bila jedna žena: Razveo se nakon 19 godina braka da bi bio u vezi sa DVE DEVOJKE (FOTO+VIDEO)

Tvrdi da mu je poligamija omogućila da se razvija emocionalno, erotski, duhovno i profesionalno

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/ Instagram/ shai_the_poly_guy

Poslednjih godina, sve se više priča o poligamiji, odnosno životu sa više partnera i otvorenim brakovima.

Za neke je to još uvek tabu tema, dok su drugi oberučki prihvatili tu ideju.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Preduzetnik Šai Fišmen (46) iz Pensilvanije, odlučio je pre šest godina da sklopi sa svojom tadašnjom suprugom otvoreni brak, ali, kako se nije sve odvijalo kako su  zamislili, rešili su da se razvedu.

Ideju o poligamiji, dobio je nakon odgledane dve TV emisije “Velika ljubav i poliharmorija” i “Oženjen a na sastanku”, nakon čega se povezao se sa Leom (40) i Krisi (41) koje je upoznao preko sajta za upoznavanje. Tada je shvatio da ga zanima poligamija, odnosno višeljublje.

View this post on Instagram

?Check out our growing community of 4300+ lovers from 85+ countries on Facebook called “Leveled Up Love”… Check out our newest project: www.OpenRelationshipAcademy.com ? Leveled Up Love PLUS is a one-stop shop for more fulfilling open relationships. * Compassionate community * Intimate events * Romantic connections * Educational workshops * Private coaching Explore more @: www.LeveledUpLove.com Cheers! Shai_The_Poly_Guy #opendating #openrelation #openrelationshipgoals #openrelationships #openrelationship #openrelating #polyamory #poly #polyamorous #polyamorousrelationship #polyamorie #polyamour #polyamorylove #polyamoryloveisreal #polyamorymarriedanddating #polyamorypride #polyamorylife #polyamorylifestyle #loversgoals #polyamlove #leveleduplove #openrelationshipcoach #polyfam

A post shared by Shai The Poly Guy (@shai_the_poly_guy) on

Shvatio je da izražavanje romantike jednoj osobi, ne zadovoljava njegovih šest osnovnih potreba.

“Iako se moj brak s Daniel možda činio savršenim prema merilima drugih ljudi, u tom braku zadovoljene su mi samo tri potrebe”, rekao je Šai za britanski The Sun.

U tom su trenutku, Šai i Daniel su pokušali poligamiju, ali nakon sedam meseci, Daniel ipak nije mogla više da podnese takav tip života.

Šai je sada, kako tvrdi, neverovatno srećan sa svojim devojkama, koje su obe bile monogamne pre nego što ih je Šai “preobratio”.

View this post on Instagram

?Check out our growing community of 4300+ lovers from 85+ countries on Facebook called “Leveled Up Love”… Check out our newest project: www.OpenRelationshipAcademy.com ? Leveled Up Love PLUS is a one-stop shop for more fulfilling open relationships. * Compassionate community * Intimate events * Romantic connections * Educational workshops * Private coaching Explore more @: www.LeveledUpLove.com Cheers! Shai_The_Poly_Guy #opendating #openrelation #openrelationshipgoals #openrelationships #polyamory #polyamorous #thelifeofpoly #polyamorymemes #polydating #polyamorouslove #polyamorymarriedanddating #openrelationshipswork #openrelationships101 #polystyle #polylovers #polylove #polylover #polyamorie #polyamorypride #lovegoals #lovegoals❤️ #polyfam #polyfamily

A post shared by Shai The Poly Guy (@shai_the_poly_guy) on

Ovaj trojac ima otvorenu vezu, ali povezani su seksualno i emocionalno.

Lea kao i Šai deli istu strast za višeljubljem i zalaže se za slobodu odnosa, te su zajedno otvorili Facebook stranicu pod nazivom “Leveled up Love” koja je povezala preko 4400 znatiželjnika iz celog sveta.

Kada je ovaj trojac izašao u javnost, u početku su se suočavali s mnogim neobičnim i neodobravajućim pogledima, ali tvrde da su se navikli. Ako ništa drugo, barem nisu dobili bezobrazne ili agresivne komentare.

“Daniel i ja smo bili zajedno oko devetnaest godina i stvari su se promenile trinaest godina nakon što smo ušli u brak. Uvek sam imao pitanja o monogamiji i boravku s jednom osobom. Nakon nekih emisija i knjiga, dobio sam novu perspektivu. Upravo te emisije i knjige, dovele su do intenzivnog šestogodišnjeg razgovora jer je to nešto što Daniel isprva nije zanimalo. Otprilike tri godine nakon tog razgovora, počeli smo istraživati ​​poligamiju. Osim toga, suprotno mojim željama, Daniel je odlučila da deci prećuti istinu o našem odnosu. Bilo bi mi draže da sam ih na pravi način naučio, ali dobro. Daniel to više nije mogla, te je zatražila razvod sedam meseci nakon našeg otvorenog braka” dodao je Šai.

Šai je Leu i Krisi upoznao nedugo nakon toga, a danas su svi troje srećni zajedno.

Šai tvrdi da veruje da je Lea imala problema sa bivšim suprugom jer je osećala nešto više prema drugim ljudima, ali brak joj nije dopustio da istraži dublje. Krisi je upoznao pet meseci nakon što je upoznao Leu – obe na stranicama za druženje. Obe su rekle da vole monogamiju i označili “poligamija nije za mene”, ali kako kaže, to ga nije sprečilo. “Nikad ne znate koliko neko može biti otvoren”, rekao je Šai.

Šai kaže da postoje trenuci kada se njegova deca zabrinu jer ne znaju šta bi njihovi prijatelji mogli pomisliti, kada bi se saznalo za njih. Ipak, ističe da u njegovom komšiluku svi znaju za njihov način života i niko ih ne osuđuje. “Jedino je bitno da su naše porodice i prijatelji na kraju shvatili da smo ovo mi i takve nas i vole”, rekao je na kraju Šai u ispovesti za britanski The Sun.Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar