TUGA

Majka Done Ares otkrila da li je ispunila njenu POSLEDNJU želju i šta je pevačica shvatila pred smrt

Majka Done Ares ovih dana vrišti u sebi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Donna Ares, Foto: Printscreen/Youtube

Bosanskohercegovačka pevačica Azra Kolaković, koja je bila poznata pod umetničkim imenom Dona Ares, preminula je pre tačno tri godine.

Tuga za pevačicom, koja se do zadnjeg dana lavovski borila sa kancerom i bodrila druge obolele od ove opake bolesti, među članovima njene porodice ni danas ne prolazi.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Na današnji dan najteže je njenoj majci Ajki Kolaković.

“Ovo su dani kad se vraćaju sećanja i kad postaješ uvek svestan nekih stvari, kad si “normalan”, a sve u tebi vrišti. Dani tišine u duši, kad si svoj a nisi svoj. Mislim da svi roditelji koji su ovo doživeli žive kao dvostruke ličnosti, u delu sebe čuvaš tu bol, a drugi deo normalno funkcioniše zbog naših najmilijih. A i Dona mi je ostavila u amanet da moram da budem jaka kao što je ona bila u svojoj borbi. Ona je oko godinu i po dana svoje bolesti provela u Danskoj i posle trećeg recidiva i lečenja vratila se sama kući. Zajedno smo provele njenih šest poslednjih meseci, dan i noć, i neke stvari su isplivale koje se nisu smele desiti. Rekla mi je “mama, napisaću novu knjigu, a knjiga “Soba za nikoga” je laž po pitanju nekih ličnosti”, rekla je majka pokojne Done za “Kurir”, pa otkrila da li je ispunila Doninu poslednju želju da bude jaka i ne plače pred drugima.

Generacije Srba odrasle su uz nju, a ona sada broji POSLEDNJE DANE života! (FOTO)

“Uspevam, pred drugima sam jaka žena, a svoju tugu čuvam za sebe i imam dane za plakanje, iako deo mene uvek plače i tako će biti dok živim”, priča Ajka.

Ivana Šašić progovorila o PAKLU kroz koji je prošla: Dobila sam RAK u šestom mesecu trudnoće! (VIDEO)

Donina majka ispričala je i kakva joj sećanja naviru u vezi sa Donom kada je sama.

“Nastojim da se sećam lepih stvari i nje. Kad uđe negde u prostor puna je kuća, njen osmeh, ljubav prema drugima, njena ljubav prema muzici. Mada se menjaju emocije, nekad neku nagradu pogledam ili njene stvari, pa mi je sve previše bolno! Ali nastojim da vidim nju srećnu makar u mojim mislima sa najlepšim osmehom za sve ljude sveta!”, istakla je ona.

Donna Ares, Foto: Printscreen/Facebook

Ajka Kolaković kaže da je Donina želja bila da borbu sa opakom bolešću deli sa javnošću kako bi pomogla drugima.

“Moja ćerka je bila punoletna osoba i poštovala sam njen izbor. Kad se to desilo rekla je ‘A zašto svi šapuću kad se spomene bolest, ja ne želim da bude tako. Želim, iako sam bolesna, da pomognem i sebi i drugima da se bore, da rade na sebi makar im rekli da imaju jedan dan života i da bolest nije izbor i da se može svima desiti. Nema nedodirljivih i idemo u borbu protiv ovog zla, svojim radom, ponašanjem’, rekla je pevačicina majka, a potom otkrila šta joj je pevačica pričala poslednjih meseci života.

RAZBOLELA se od tuge: Srpska glumica dobila je RAK dojke posle suprugove smrti, nikad ga nije prebolela

“Zadnjih šest meseci bila je uglavnom u kući i ispričane su sve priče, a meni je drago da je otvorila dušu i otišla čista srca i duše i shvatila ko joj je najveći prijatelj. Poručujem svoj deci: ‘Najveći prijatelji su vam roditelji, a naročito majka, makar i mislili nekada da nisu u pravu'”, zaključuje Kolakovićeva.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar