Centar Partizana opisuje STANJE ekipe posle nesrećnog poraza: Teško nam je, jer smo videli da smo BOLJI

Crno-beli sinoć imali i dvocifrenu prednost

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: KK Partizan

Košarkaš Partizana Nikola Janković izjavio je da je ekipi teško pao poraz od Huventuda u prvom kolu Evrokupa.

Izabranici Vlada Šćepanovića sinoć su u Badaloni izgubili od domaćeg tima 85:82, iako su tokom meča imali prednost od 15 poena.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Teško nam je pao poraz, jer smo videli da smo bolja ekipa od njih, ali sami smo krivi. Opet moram da kažem da smo igrali protiv izuzetno napadački kvalitetnog tima. Mi smo 30 minuta dominirali, ali loših prvih i poslednjih pet minuta su bili dovoljni da ispustimo pobedu”, rekao je Janković u intervjuu za portal 24sedam.

Bez obzira na poraz i oscilacije u igri, centar crno-belih kaže da ima mnogo razoga za optimizam.

Barselona – CSKA

Posle više od pola godine gledaćemo evroligašku košarku! Večeras kreće nova sezona, a u 21.00 igra se prvi derbi – glavni favorit za osvajanje titule Barselona čeka CSKA, koji je uvek među najjačima. Kvota na keca je 1,70, dok je dvojka 2,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Barselona – CSKA.

“Prvih pet minuta meča smo bili potpuno pogubljeni i uplašeni, a to je samo posledica neigranja takmičarske utakmice više od šest meseci. Kad smo igrali našu najbolju košarku, onda smo vodili čak 15 razike. Dešavaju se oscilacije, nismo uspeli da izbegnemo onaj pad u drugom poluvremenu”, zaključio je Janković.

HENDIKEP za CSKA: Bez Milutinova na startu Evrolige (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs, Tanjug

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar