Kaća Grujić o smanjenim cenama nastupa, dečku ali i POLJUPCU sa Milicom Todorović: To nam je dozvoljeno

Pevačica otkirla kako je dovela liniju do savršenstva

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Pevačica Katarina Grujić uspela je da skine višak kilograma, te sada izgleda besprekorno.

Kaća kaže da se je maksimalno posvetila sebi poslednjih meseci, a sigurni smo da je za njen savršen izgled i sreću na licu zaslužan i njen dečko, fudbaler Marko Gobeljić, sa kojim je već nekoliko meseci u vezi, koju je u javnosti obelodanila tek nedavno.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs
foto:E-stock/C.Vukojicic

“Neću pričati detalje o svom privatnom životu. Naša intima treba da ostane između naša četiri zida. Par meseci smo sve krili, nismo ni zbog njegovog posla hteli da obelodanimo. Sada svi znaju, nismo više ni želeli da se krijemo, tako da smo sve svima javno rekli.

Dosta se radilo. Trenirala sam i posvetila sam se ishrani, naravno uz to se bolje osećam. Meni je ugrađivanje balona u želudac nepotrebno. Smršala sam pet kilograma i to je naspram moje visine odlično, uz to se i zdravo hranim”, iskreno govori pevačica.

Pre izvesnog vremena Kaća je snimala uvodnu špicu za “Amidži šou”, a tom prilikom se publici učinilo da su se ona i njena koleginica Milica Todorović poljubile u usta. Međutim, do tog čina ipak nije došlo.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Srećan rodjendan bejb ❤️? @gobeljamg7 ?

Објава коју дели Katarina Grujić (@katarinagrujic.doll) дана

“Nije se dogodio poljubac, to je bila samo fora. Odlučile smo se za tu foru jer smo mlade, lepe i zgodne, pa nam je dozvoljeno da se našalimo”, kroz osmeh kaže pevačica.

Kaća je prokomentarisala i trenutno stanje na estradi, kada su brojni pevači prinuđeni da spuste cene nastupa usled krize.

“Verujem da su cene pale. Nije lako ni ugostiteljima, nije lako ni pevačima. Na sve nas je ova godina uticala, nadam se da će se sve vratiti u normalu. U najboljem slučaju bih volela da nestane virus i da krenemo punom parom, kako god to bilo moguće”, rekla je Grujićeva.



Izvor: Objektiv.rs, Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar