Naručio je prostitutku i zanemeo kada je na vratima video POZNATO lice, a onda je usledio još VEĆI šok

Doživeo je najveće iznenađenje u svom životu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/Racool_studio

Kada je Džejms došao na odsustvo iz vojske, odlučio je da preko interneta nauči poslovnu pratnju, i kada je otvorio vrata, grdno je zažalio.

Ispred Džejmsa je stajala majka njegovog najboljeg druga, a šokirani mladić nije mogao da dođe sebi.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

On navodi da je već 6 godina profesionalni vojnik, da često odsustvuje od kuće i da mu je veoma teško da održi dužu vezu.

Da bi zadovoljio nagone, redovno se viđa sa prostitutkama kada je na odsustvu, i ovi izleti su postali deo njegove rutine.

Foto: Freepik/halayalex

“Korišćenje poslovne pratnje mi omogućava da zadovoljim svoje seksualne nagone, bez obavezivanja. Po mom mišljenju, to je najbolje rešenje u datoj situaciji”, počinje Džejms svoju priču i nastavlja:

“Bez obzira gde sam stacioniran, naručujem poslovnu pratnju, i kada sam se nedavno vratio povređen kući, jedva sam čekao sledeći susret. Oduvek su me privlačile iskusnije žene, i ovoga puta sam se odlučio za seksi MILF. Nisam video njeno lice, već samo telo, ali to mi je bilo dovoljno da nju odaberem. Oko 45 minuta kasnije se čulo zvono na vratima. Otvorio sam i zanemeo od šoka, na vratima je stajala majka mog najboljeg prijatelja”.

Foto:Freepik/prostooleh

Međutim, pravo iznenađenje za njega je tek usledilo.

“Pomislio sam: Uh, ovo je baš čudno, ali ona je odmah preuzela kontrolu nad situacijom. Pravila se kao da se ne poznajemo, ali bilo je očigledno da joj se sviđam. To me još više uzbudilo. Nismo mnogo vremena gubili na predigru i odmah smo prešli na akciju”, kaže Džejms.

Devojka u donjem vešu, Foto: Pixabay/inna mikitas

“Kada smo završili, sklopili smo dogovor da to mora da ostane naša tajna i da niko ne sme da sazna za naš vreli susret. Naravno, ništa nisam rekao mom drugu, a da sve bude još gore nekoliko puta sam na porodičnim ručkovima video njegovu majku”, objašnjava Džejms.

Foto/Unsplash.com/Dainis Graveris

On tvrdi da je naučio lekciju, i da će ubuduće voditi mnogo više računa o tome čije usluge unajmljuje.

Ali, ostaje još jedan problem…

“Moj prijatelj povremeno koristi istu agenciju za poslovnu pratnju kao i ja. Često se prestravim da moj prijatelj slučajno ne angažuje… svoju majku”, zaključio je Džejms.



Izvor: Objektiv.rs, mirror.co.uk

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar