Partizan igra prvi zvanični meč od marta: “Utakmica MORA taktički dobro da se pripremi” (VIDEO+FOTO)

Meč sa Huventudom na programu je u sredu od 20.45

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: KK Partizan

Košarkaši Partizana počinju novu sezonu u sredu kada je na programu utakmica prvog kola Grupe A u Evrokupu.

Prvi put nakon 9. marta ove godine, crno-beli će odigrati zvaničnu utakmicu a pred put u Španiju, trener Partizana, Vlado Šćepanović je izjavio:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Dugo nismo igrali zvaničnu utakmicu. Ni kao igrač se nikada nisam susreo sa ovolikim periodom bez utakmica. Nisu ni ovi igrači koje sada imamo. Željno isčekujemo da nešto počne, tako da ta neka doza pozitivne nervoze svakako postoji. Čoveku kada je stalo da dobije utakmicu, mora da bude malo nervozan, jer mu nije svejedno. Uspeli smo da se spremimo koliko smo mogli. Nažalost, zbog nemogućnosti organizacije, mi nismo imali više kvalitetnih pripremih utakmica. Nije idealna situacija, ali svakako sa velikim ambicijama idemo u Badalonu”, poručio je Šćepanović.

Govoreći o Huventudu, Šćepanović je rekao da je to tipična španska ekipa.

“Prepoznatljiva košarkaška filozofija, to je ekipa koja je u trčanju među najboljima u Španiji. Oni su već, izuzmajući utakmicu protiv Reala koja nije merilo ničega, odigrali dve utakmice i imaju dve pobede protiv Unikahe i Sevilje na strani. Videlo se da je to ekipa koja, kada dobro trči i šutira, može da napravi velike probleme. U svakom pogledu smo spremali tu utakmicu, a imamo još vremena. Ta utakmica mora taktički dobro da se pripremi”, naveo je Šćepanović.

Meč sa Huventudom na programu je u sredu od 20.45.

Kapiten Partizana dobio svoj TEREN: Mozzart nastavio akciju u Zemunu (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar