PRIZNAO UBISTVO

Ubio sam Milovana jer mi je UNIŠTIO BRAK! Otkriven motiv zločina kod Osečine, osumnjičeni priznao sve

"Ubio sam Milovana jer mi je rasturio brak"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube printscreen

Radovan S., osumnjičen da je usmrtio Milovana Marinkovića u okolini Osečine, navodno je bio zaslepljen ljubomorom, jer mu se brak raspao zbog neverstva

Ubio sam Milovana jer mi je rasturio brak. Žena me je napustila zbog njega, uništili su mi život”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ovo je navodno policiji posle hapšenja rekao Radovan S. (55) iz Novog Sada, osumnjičen da je u nedelju u selu Gunjaci kod Osečine, ubio Milovana Marinkovića (52).

Došao s namerom

Radovan je kobnog dana automobilom iz Novog Sada došao u Gunjace, u Marinkovićevu kuću, kako bi se s njim obračunao zbog žene. – Poneo je pištolj, pa se pretpostavlja da je došao s namerom da ubije. Posle zločina je seo u auto i otišao, ali je ubrzo uhapšen – kaže izvor.

Ćerku mi je zaklao monstrum, neka je proklet: Bolna ispovest majke ubijene Jasmine! 

U kući Marinkovića juče su vladali tuga i bol. Majka ubijenog sedela je pred kućom i kukala, dok su je rođaci tešili. – Malo pre su doneli Milovanovo telo i otvorili sanduk. Njegove majka, supruga i ćerka su od tog momenta van sebe, nisu sposobne da pričaju – rekao je rođak.

Komšije kažu da su se Radovanova žena i Milovan navodno upoznali u Novom Sadu, gde je Milovan odlazio kod ćerke, koja studira u tom gradu. – Radovana je nedavno napustila žena, on je za to krivio Milovana. Ljubomora ga je razjedala, nije mogao da se pomiri s tim. Čuli smo da je Radovan profesor, a da mu žena radi u banci – kaže izvor.

Meštani Gunjaca kažu da je ubijeni bio imućni domaćin i poljoprivrednik, a da su za njegovu ljubavnu aferu s Novosađankom čuli tek posle zločina. – Sad čujemo da su i Milovanova žena i ćerka poznavale tog Radovana. Izgleda da su se dobro znali, a šta se među njima dešavalo, ne znamo tačno – kaže meštanin. Prema njegovim rečima, Radovan S. je u nedelju ujutro, po dolasku u njihovo selo, na nekoliko mesta pitao gde je Milovanova kuća. – Komšije su mu pokazale. Da su znali zašto traži kuću, ne bi mu ni rekli gde je. Ljudi su mislili da traži Milovana zbog malina i hladnjače, pošto se on time bavio – kaže sagovornik i dodaje da je osumnjičeni pred kućom zatekao Milovanovu ženu.



Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar