Da nije previše kasno? Završeno je snimanje filma “Avatar 2”

Film bi trebalo da stigne u bioskope 2022. godine

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube/JoBlo Movie Trailers

Reditelj Džejms Kameron je potvrdio da je snimanje filma “Avatar 2” završeno. On je u intervjuu sa Arnoldom Švarcenegerom, rekao dokle je stigao sa snimanjem svoje franšize, piše “EW”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Potpuno sam završio rad na “Avataru 2”, dok je “Avatar 3″ negde na 90 odsto. Čim sam završio sa drugim delom bacio sam se na treći. Sada to snimam na Novom Zelandu, ostalo nam je da snimimo još oko 10 odsto igranog sadržaja”, rekao je Kameron.

Snimanje “Avatara 2” je počelo davne 2017. godine. Nekoliko puta je prekidano, a i usporila ga je pandemija. Trebalo bi da se nađe u bioskopima 16. decembra 2022. godine.

Oskarom u glavu: Kako je Džejms Kameron hteo da prebije Harvija Vajnstina (VIDEO)

“Avatar” je zaradio preko milijardu dolara širom sveta. Bio je film sa najvećom zaradom sve dok ga prošle godine nije prestigao “Avendžersi: Kraj igre”. Međutim, postavlja se pitanje da li je već kasno za drugi deo.

Naime, prvi “Avatar” je izašao 2009. godine, i uprkos ogromnoj zaradi nije zadržao veliki broj fanova. Mnogo vremena je prošlo bez ikakvog “Avatar” sadržaja da bi se publika tako lako vratila u bioskope, a nije reč o velikoj franšizi poput “Ratova zvezda” ili “Marvel” heroja. Kritičari misle da prvi deo svoj uspeh duguje tada revolucionarnoj 3D tehnologiji, koje smo se sada već zasitili.

Zvezda “Avatara” stigla u Beograd: Snima horor film u Srbiji



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar