Ispovest Olivije Njuton-Džon: Evo zašto se Travolta i ona nisu pojavili u nastavku “Briljantina”

Razlog je vrlo neobičan

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube/ Andrea YT

Legendarna Olivija Njuton- Džon je u “Briljantinu” igrala Sendi Oldon, dok je Džon Travolta bio Deni Zuk. Ovaj mjuzikl je izašao 1978. godine i samo tokom prve godine prikazivanja je zaradio neverovatnih 160 miliona dolara. Njuton- Džon je tek kasnije otkrila neočekivani razlog zašto nikada nije učestvovala u nastavku.

Prvi film je ukupno zaradio gotovo 400 miliona dolara, koštao je samo 6 miliona, a adaptiran je u više od 123.000 scenskih muzičkih produkcija širom sveta. Tri decenije ostao je filmski mjuzikl s najvećom zaradom svih vremena sve dok ga 2008. nije s prvog mesta skinuo čuveni  “Mamma Mia”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Uprkos nesumnjivom uspehu, toliko očekivani “Briljantin 2” kritičari su dočekali na nož, a publika je rekla svoej jer je film jedva vratio uložena sredstva. Kad su je pitali što misli o nastavku iz 1982., Olivija Njuton-Džon se namrštila i rekla: – Ništa!

Večita dilema: Kojim redom treba gledati “Ratove zvezda”?

Tek kasnije je otkrila šta se desilo:

“Sećam se samo da su nas pitali, tačnije ponudili da snimimo nastavak, a onda se to jednostavno nije dogodilo. Nismo zapravo ni počeli da pregovaramo, a oni su se okrenuli drugim glumcima i sa njima napravili to”, rekla je glumica.

U drugom delu su gotovo svi glumci iz prvog dela ponovili su svoje uloge – osim Travolte i Njuton-Džon.

U iskrenoj ispovesti za “The Fix” 2012. godine, Njuton-Džon priznala je da je deo uspeha filma bio taj što su se ona i Travolta zaljubili jedno u drugo.



Izvor: Headliner

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar