NIKAD JAČA

Mogla sam da imam 105 kilograma: Ovako je izgledao povratak Ane Nikolić na javnu scenu

Simboličan povratak uz pesmu "Bilo je lepo"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/ Printscreen/ RTV Pink Official

Ana Nikolić danas slavi 42. rođendan u krugu porodice i bez previše pompe. Pevačica je prošla kroz, ne tako sjajne, trenutke u životu, ali, kako sama kaže, podigla se iz čistog inata.

Podsetimo, Anu su mediji “razapinjali” onda kada joj je možda bilo potrebno najviše podrške i pomoći, kada se zbog drugog stanja i hormonskog disbalnasa priločno ugojila.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ipak, Ana se vratila nikad jača, rastanak sa Rastom, višak kilograma, sve je prebrodila i zakoračila na estradu čvrstim koracima, ali onda je nastupila pandemija koronavirusa koja je stopirala čitav svet.

Ni ovaj slučaj Nikolićevu nije zaustavio, plasirala je novi album pod simboličnim nazivom “Bilo je lepo” koji je pokazao veliki uspeh, a onda se pevačica pojavila u emisiji kod Ognjena Amidžića i iskreno progovorila o svim teškoćama koje je prošla.

Ana Nikolić javno poručila: Nije mi do SEKSA kad na TEBE pomislim! (VIDEO)

“Ja sam bila na dnu, u svakom smislu te reči, i psihički, i fizički… u svakom mogućem u kojem jedan žena može da bude, ali pogledam Taru i shvatim da nemam vremana za razmišljanje, niti taj luksuz, a na kraju je proradio inat. Sedma sila me je uništavala. Kampovali su ispred moje kuće, zaticali me u najgorim izdanjima”, požalila se pevačica.

“Zbog toga sam namerno postavila svoju najgoru sliku gde imam 105 kg. Javna si ličnost i nije dozvoljeno imati 105 kila, ali eto, ja mogu, ali mogu i da smršam”, rekla je Ana kroz šalu.

Kako smo već spomenuli, Ana će ovaj rođendan proslaviti u krugu najmilijih.

“Danas dan provodim baš u užem krugu ljudi, baš zbog svega što nas je zadesilo. Nisam želela slavlje, mislim da nije ni momenat, kao što sam i otkazala nastupe do daljnjeg, ali sa Taricom sam tu. Prve čestitke su stigle od nje. Jutros mi je donela ruže, pevala mi je pesmicu, tako da ne postoji ništa važnije od toga. Stavno nemam nikakvu želju, ali samo da smo živi i zdravi”, rekla je Ana Nikolić u emisiji “Premijera-Vikend Specijal”.

Nikolićeva je nastavila svoju karijeru tamo gde je i napravila pauzu, ovog puta zrelija, stabilnija i ozbiljnija.

Mi joj od srca želimo sve najlepše za rođendan, kako u karijeri, tako i u privatnom životu. Nije sramota pasti, sramota je ne ustati.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar