Fudbalska pijaca uskoro se zatvara: Partizan posle ispadanja iz Evrope PRODAJE stranca

Crno-beli dobili ponudu za Sadika

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: FK Partizan

Posle eliminacije iz Evrope, u Partizanu su odlučili da pojedine igrače stave na transfer listu. Jedan od onih koji bi mogao da napusti Humsku je Umar Sadik.

Za Nigerijca odavno postoji interesovanje evropskih klubova. Pisalo se da Sadik neće otići ispod 15.000.000 evra, međutim, ispadanje iz Evrope prepolovilo je cenu visokog napadača.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kako trenutno stoje stvari, Sadik će otići iz Beograda, a naredna destinacija biće Belgija, a za njegove usluge zainteresovan je višestruki prvak Klub Briž.

Kako prenosi “Mozzartsport”, Klub Briž je poslao ponudu vrednu 7.500.000 evra za Sadika.

Realizaciju posla između Klub Briža i Partizana koči namera Belgijanaca da obeštećenje crno-belima proslede u ratama. Prema nekim informacijama, da uplate razvuku u naredne dve godine. Česta je to praksa u svetskom fudbalu, pribegao joj je i srpski klub kad je pre 13 meseci doveo Takumu Asana, obavezavši se da će Arsenalu plaćati Japanca „u delovima“, do septembra naredne godine. Problem je što ne žele takav „dolazni“ transfer, već insistiraju na novcu u komadu. Da kompletnu sumu, svih 7.500.000 evra, dobiju odmah.

U međuvremenu, nadaju se da će se u konkretnu ponudu pretočiti najave iz arapskog sveta po kojima bi od transfera Umara Sadika inkasirali više od 10.000.000 evra. Samo je pitanje da li se napadaču ide na Blisku istok.

Prostora za pregovore još ima tačnije sve do 5. oktobra kada se završava prelazni rok.

Humanost na delu: Fudbaleri Partizana POMOGLI deki od 91 godine!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar