NAPETO NA SLAVLJU

Zola za rođendan Miljani doneo neobičan POKLON: Marija pobesnela kad ga je videla, pa se IZVIKALA na njih

Burno veče u Zadruzi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen Youtube/Zadruga Official

Kako je juče bio rođendan Miljane Kulić, produkcija rijalitija “Zadruga” odlučila je da joj, pored žurke, priredi posebno iznenađenje.

Naime, na imanju Šimanovcima sinoć je sa Kulićevom slavio i njen dečko Lazar Čolić Zola, čiji ulazak je obradovao Miljanu, ali ne i njenu majku Mariju.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Iako su većinu večeri proveli raspravljajući se, Miljana i Zola su jedan deo večeri razmenjivali i nežnosti, pa je delovalo kao da su uspeli da reše svoje nesuglasice.

Foto: Printscreen Youtube/Zadruga Official

“Fali mi da se onako jako zagrlimo i zaspimo. Moraš korigovati neke stvari, što se ljudi tiče. Ja ću biti za tebe tu i ginuću, ali me moraš slušati. Izgubićeš ljude ako budeš nastavila tako da se ponašaš, prvo mene”, posavetovao ju je on.

Miljana je od Zole za rođendan dobila neobičnu glomaznu ogrlicu na kojoj piše “Mixy i Zola”, a nije zaboravio ni da kupi poklone za njenog sina Željka.

Foto: Printscreen Youtube/Zadruga Official

Kao što se i očekivalo, veče nije moglo da prođe bez rasprave sa Marijom Kulić, koja se prvo isplakla zbog Zolinog dolaska, pa je iznela mišljenje o njemu i izdanju u kom se pojavio na slavlju.

“Došao je kao poslednji klošar u majici i pocepanoj trenerci na rođendan. Gledaj dripca, kako je došao. Mogao je da nađe košulju i pantalone. Najgore je što ona njega grli”, rekla je Marija dok je pričala sa Vladimirom Tomovićem.

Osim toga, ona je Miljani i Zoli zamerila što nestaju sa žurke kako bi se raspravljali.

Foto: Printscreen Youtube/Zadruga Official

“Od sutra se priča po ceo dan, večeras ti je rođendan, uđi i ispoštuj pevače, jer su se svi potrudili da ovo bude ovako. A ti si sve zafrknula i izašla napolje, nema smisla”, vikala je Marija na ćerku, a sa njom se, na njeno iznenađenje, složio i Zola.

“U pravu si, Marija”, rekao je on.

Miljana NAPALA Kristijana, priznala mu sve EMOCIJE: Ne može više da izdrži, nije joj dobro! (VIDEO)

V. T.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar