Vest koja je šokirala fanove serije “Peaky Blinders”: Mister Bin će igrati Hitlera?

Novosti o šestoj sezoni

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto:Printscreen/Youtube/ITV

Fanove popularne serije “Peaky Blinders” su iznenadile novosti o šestoj sezoni. Naime, svetski mediji su preneli vest da postoji mogućnost da u novoj sezoni lik Hitlera igra čuveni Rouan Atkinson, legendarni Mister Bin.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ovo još uvek nije potvrđeno, ali su fanovi uzbuđeni zbog ove vesti. Naime, prethodna sezona je zaista postavila priču tako da je logično da ćemo u novoj sezoni videti Hitlera kao jednog od značajnijih likova. Mnogi misle da bi ovo mogla da bude odlična prilika da Atkinson pokaže svoje veliko glumačko umeće u ozbiljnoj ulozi, u kakvoj ga široka publika retko viđa.

Kada stiže šesta sezona serije “Peaky Blinders”? Evo šta znamo o novim epizodama

Snimanje nove sezone će početi tek sledeće godine, a postoji mogućnost da se pred publikom nađe 2022. godine. Portal “Express UK” je objavio da se Atkinson sastao sa producentima serije i da dogovori još uvek traju.

Kritičari misle da bi ovo bila odlična odluka i pravo osveženje u seriji. Atkinson bi bio odličan suparnik Kilijanu Marfiju (Tomi Šelbi), kao što su to bila velika glumačka imena poput Toma Hardija i Ejdrijana Broudija.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar