KRAJ IDILE

Pukla VELIČANSTVENA ljubav iz 1001 noći: Sulejman se razvodi od Berguzar, turskog glumca osudili!

Iako su delovali kao savršen par, hemije više nema

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/berguzarkorel

Turski glumac poznat po ulozi Suljemana Veličanstvenog iz istoimene serije rešio je da stavi tačku na brak sa suprugom Berguzar Korel.

Poznato je da su Halit Ergenc i Berguzar zajedno glumili u seriji “1001 noć” gde su se i razbuktale strasti, a nedugo zatim stali su i naludi kamen. Šušakolo se da je glumica bila prilično ljubomorna, te da dok je snimao seriju “Sultan Veličanstveni”, imala ispade i napade ljubomore zbog glumice koja je tumačila ulogu Hurem, Merjem Uzerli.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

View this post on Instagram

?

A post shared by Berguzar Korel (@berguzarkorel) on

Bračni par je dobio drugog sina, što će reći da je glumica rodila u 49. godini. Ipak, prinova nije mogla da rasplamsa ugašene strasti.

Kako turski mediji navode, supružnici su na ivici razvoda.

“Ne slažu se oko mnogo stvari. Najgore je što Halit nije želeo drugo dete jer se smatra prestarim, a njegova supruga ga je nagovarala na to gotovo dve godine. Kada je ostala trudna, bio je presrećan, ali nakon što je rodila, u potpunosti se posvetila detetu i on se sada oseća zanemareno i zapostavljeno. Odlučili su da se raziđu na nekoliko meseci, a nakon toga će odlučiti hoće li se zauvek rastati”, naveo je izvor blizak paru i dodao:

“Nedostaje mu strasti i žara, a supruga ga odbija. Jednostavno, nestalo je hemije, ona se uopšte ne trudi da to popravi, a on ima potrebe kao i svi drugi”, što su mnogi osudili kao čin izdaje.



Izvor: Objektiv.rs, Kurir stars

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar