SEĆATE LI SE?

Gde je danas i kako izgleda voditeljka koja je bila strah i trepet za takmičare kviza NAJSLABIJA KARIKA

Stroga i otresita

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/Printscreen/ Daniel MAK

Svi se sećamo nekada popularnog kviza na televiziji “BK”, “Najslabija karika”, a koji je najviše bio upamćen po voditeljki koja ga je vodila na autentčan način.

Sandra Lalatović, ostalo je ime koje na pomen ledi krv u žilama. Sandra je na neznanje bila “nemilosrdna”, a zbog uloge koju je dobila u ovom šou ostala je upamćena kao veoma stroga i ozbiljna.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Nakon što je TV BK prestala sa radom 2006. godine Sandra se oprobala kao voditeljka emisija “Preljubnici” i “Paparaco lov”, a onda je napustila voditeljske vode.  Ipak je ostala u medijima i poslednjih godina radi kao novinar za jedan srpski portal.

foto:PrintScreen/Youtube/BKKvizovi

Kada je reč o njenom privatnom životu, Sandra se pre deset godina udala za menadžera Ivana Čerina i sa njim dobila ćerku i izbegava objektiv koliko je to moguće.

Sandra je jednom prilikom ispričala kako je bilo voditi kviz “Najslabija karika”.

“Umem da budem brza i britka na jeziku, što je i bio jedan od uslova za voditelja “Karike”. Privatno nisam ozbiljna i stroga kao u kvizu, pa je to bio deo koji je trebalo “vežbati”… (smeh) Nije bilo toliko teško napraviti otklon u tom smislu, kada posao koji ste prihvatili pojmite na pravi način i potrudite se da ga uradite najbolje što možete u datom trenutku. Bilo je zanimljivo posmatrati reakcije takmičara na snimanjima. Mi smo se u pauzama često šalili, oni se taman opuste, kamere se upale, ja se uozbiljim, postavim nezgodno pitanje, a oni se zbune. Često su umeli da kažu: “Šta ti je ženo, taman smo mislili da smo te smekšali i nasmejali, a ti opet po starom”, izjavila je ona.

Nekadašnja voditeljka kviza “Najslabija karika” sada ovako izgleda.

Foto: Youtube/Printscreen/
Sputnjik Srbija


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Ma da... Moj sinovac je bio učesnik i preneo mi kako je to izgledalo. Kad se nekom desi kiks, zaustave snimanje, odu u kabinet i smišljaju kako da ismeju čoveka. Na snimku se to ne vidi. U pauzama je bila arogantna, prepotentna, nadmena. Obezbeđenje isto takvo i na bilo koju reakciju učesnika preteći su reagovali.

    Odgovori

Ostavite komentar