Skarletna veštica će biti superheroj godine: Stigao je prvi trejler za seriju “WandaVision”(VIDEO)

Serija stiže na male ekrane u decembru

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube/Marvel Entertaiment

Izgleda da će Skarletna veštica biti superheroj godine. Serija “WandaVision” će se emitovati u decembru ove godine, a prvi trejler je emitovan tokom dodele Emija. Evo šta smo saznali o seriji iz novog psihodeličnog trejlera.

Foto: Printscreen/Youtube/Marvel Entertaiment

Serija će biti omaž klasičnim sitkomima, videćemo glavni par u nekoliko različitih decenija. Videćemo ih kao junake crno-belih serija popu “I love Lucy”, pa sve do serija iz devedesetih poput “Pune kuće”. To je jako zanimljivo, pošto su mnogi primetili povezanost Elizabet Olsen u ovoj seriji i uloge njenih sestara Meri Kejti i Ešli Olsen upravo u “Punoj kući”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

U trejleru smo shvatili da će bitan lik biti legendarna Ketrin Han. Takođe, publiku je oduševila činjenica da ćemo u seriji “WandaVision” videti omiljenu televizijsku mamu Debru Džo Rup, koju smo voleli kao Kiti Forman u “Veselim sedamdesetima”.

Foto: Printscreen/Youtube/Marvel Entertaiment

U “WandaVision” ćemo takođe videti odraslu Moniku Rembou, koju smo poslednji put videli kao devojčicu u filmu “Kapetan Marvel”. Ona u stripovima postaje superjunakinja “Photon”, a u nekima preuzima titulu Kapetan Marvel. Sudeći po trejleru videćemo kako je Monika dobila svoje moći. Samo na kratko se u istoj sceni pojavljuje i naučnica Darsi Luis (Ket Denings), koju smo gledali u filmovima o “Toru”.

Prepostavlja se da je serija plod Vandinih moći i da je reč o savršenom svetu koji je stvorila u svojoj glavi. Takođe, u trejleru vidimo da “Vision” i Vanda imaju dvoje dece, pretpostavlja se da je reč o njihovim sinovima iz stripovima – a to su superheroji “Speed” i”Wiccan”.

Foto: Printscreen/Youtube/Marvel Entertaiment

Zbog pandemije koronavirusa Marvelova “Crna udovica” i DC-jeva “Čudesna žena” stalno pomeraju datume premijera, upravo zbog toga mnogi misle da će filmovi stići u bioskope tek sledeće godine. Fanovi misle da će tako Skarletna veštica postati superheroina godine, i ujedno jedini Marvelov projekat koji ćemo videti ove godine. Serija bi trebalo da stigne pred publiku u decembru.

Vanda Maksimof, Skarletna veštica, je lik koji je u stripovima prvo bio deo “X-Men”sveta, nastao je 1964. godine. Prvo je bila negativac, član Bratstva zlih mutanata. Godinu dana kasnije je postala Avendžer, mada je otkriveno da je Marvelov negativac Magneto njen otac. Skarletna veštica i njen brat Kviksilver su se u Marvelovom filmskom univerzumu pojavili 2014. godine i to prvi put u filmu “Kapetan amerika: Zimski vojnik”. Vanda je postala jedan od najjačih Avendžera, a poslednji put smo je videli u filmu “Avendžersi: Kraj igre”.

Pogledajte trejler:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar