Viđam se sa TRI žene paralelno i ne znam koju da odaberem: Problemi jednog ljubavnog ČETVOROUGLA

Očajan muškarac zatražio savet

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/cookie_studio

Često čitamo o ljubavnim trouglovima.

Ali, koliko često čujete za ljubavni četvorougao?

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Jedan 46-godišnjak je upao u problem iz kojeg ne zna kako da se izvuče.

Savet je zatražio od Sun-ove savetnice Deidre Sanders.

U pismu koje joj je poslao je napisao:

“Supruga me je ostavila prošle godine. To mi je bio drugi neuspeli brak. Radim u prodavnici gde imam puno mušterija, a sa jednom od njih, samohranom majkom koja mi je pružila podršku nakon razvoda sam ubrzo započeo aferu”, ispričao je muškarac.

Foto:Freepik/freepik

I objasnio da je, nakon toga, jedna starija žena, koja mu je mušterija, tražila da joj se stvari iz prodavnice dostavljaju na kućnu adresu zbog koronavirusa i da se tako i sa njom zbližio.

Paralelno se viđao sa obe, a onda je, pored njih dve, počeo da se viđa i sa studentkinjom koja je zaposlena kod njega.

Ovaj 46-godišnjak tvrdi da su mu sve tri jako drage, ali brine da će sve propasti ako budu saznale jedna za drugu, pa je zatražio savet od Deidre.

Treba da ostavi studentkinju i stariju gospođu?

“Ukoliko te žene saznaju jedna za drugu, to bi moglo da im povredi osećanja. Pitam se da li one shvataju da niste ozbiljni i predani samo njima. Definitivno prestanite da se viđate sa studentkinjom i starijom mušterijom”, poručila mu je kolumnistkinja.

“Naravno da možete da pronađete snagu da uradite pravu stvar. Budite ljubazni, ali jasni. Vi i samohrana mama bi trebalo da porazgovarate o tome kuda ide vaša veza. Zvuči kao da ste oboje bili povređivani u prošlosti, ali da biste voleli da ponovo ostvarite vezu ako biste ponovo mogli da verujete partneru”, zaključila je Deidre.

Foto:Freepik/prostooleh

“Naravno da možete pronaći snagu da učinite pravu stvar. Budite ljubazni, ali jasni. Vi i samohrana mama trebali biste razgovarati o tome kuda ide vaša veza. Zvuči kao da ste oboje povrijeđeni, ali voljeli biste ostvariti vezu ako biste mogli ponovno vjerovati partneru”, smatra ova stručnjakinja za odnose.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar