UŽAS

Ljiljanino telo nije ZAPALJENO, otkriven PRAVI UZROK smrti! Preokret u istrazi ubistva u Herceg Novom

Nestanak Simićeve prijavljen je policiji 6. septembra, a njeno telo pronađeno je 12 dana kasnije u selu Mokrine

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Facebook

Više državno tužilaštvo u Podgorici, kako saznaju Novosti, zbog ubistva kanadske državljanke Ljiljane Simić (54), donelo je naredbu o sprovođenju istrage protiv Zorana Marića (47) i Radomira Delića (36).

Njima se na teret stavlja ubistvo u saučesništvu, a obdukcijom je utvrđeno da je uzrok smrti gušenje.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Polomljene su joj obe vilice, ali telo nije zapaljeno, kako se to moglo pročitati u pojedinim medijima”, tvrdi sagovornik upućen u istragu, koji dodaje da je telo prilikom pronalaženja u jednom delu bilo u stanju truljenja.

Nestanak Simićeve prijavljen je policiji 6. septembra, a njeno telo pronađeno je 12 dana kasnije u selu Mokrine kod Herceg Novog.

Svirepo je ubio i ZAPALIO: Novljanin u bekstvu, prodao Ljiljanin automobil, koristio njene kartice

“Marić, koji je u nedelju uhapšen oko 16 časova na lokalnom putu Foča – Jošanica, pokušavajući da pobegne prema BiH, biće u najkraćem roku izručen iz Republike Srpske crnogorskom pravosuđu”, tvrdi sagovornik Novosti iz vrha crnogorske policije.

Načelnik Policijske uprave Foča Velimir Kostović na konferenciji za novinare je saopštio da će osumnjičeni biti predat Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju zbog sumnje da je počinio krivično delo nedozvoljene proizvodnje i prometa oružja ili eksplozivnih materija. Osumnjičeni Marić, koji je odranije poznat policiji, prilikom hapšenja bio je naoružan.

Ljiljani uzeli 15.000 evra i džip, zadavili je i spalili: Jezivi detalji ubistva KRAGUJEVČANKE 

“Kod osumnjičenog za pojasom trenerke pronađena je ručna bomba M75, a u rancu vojnički bajonet, kao i drugi predmeti i tragovi koji mogu poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku”, dodao je Kostović.

Drugoosumnjičenom za ovaj zločin, Radomiru Deliću, inače državljaninu BiH, sudija za istragu već je odredio pritvor do 30 dana. Zasad je nepoznato kako se tokom saslušanja branio pred nadležnim tužiocem.



Izvor: Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar