PANIKA

Panika u svetskom džetsetu: Sud naredio da se otkriju imena svih Epstajnovih pedofila

Državna pravobraniteljka za Devičanska ostrva zatražila je imena putnika i kontakt informacije za svaki let ikada koji su izvršile Epstajnove letelice

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/ BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Deniz Džoerdž, državna pravobranitelj za američka Devičanska ostrva, zatražila je imena putnika i kontakt informacije za svaki let koji su izvršila četiri Epstajnova helikoptera i tri aviona i to od 1998. godine pa do njegove smrti 2019. godine. To znači da bi imena svih putnika koji su ikada leteli bilo kojim avionima Džefri Epstajna mogla biti uskoro objavljena.

Epstejn je navodno bio domaćin divljim orgijama sa maloletnicama tokom leta dok je putovao na svoje privatno ostrvo.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Istražitelji  takođe traže lične beleške pilota i „žalbe ili izveštaje o potencijalno sumnjivom ponašanju“. Dejvid Rodgers, jedan od Epstejnovih pilota, već je 2009. obezbedio dnevnike na kojima su prikazani princ Endru i Bil Klinton – kao i zvezde Kevin Spejs i Naomi Kembel – leteli su jednim od Epstejnovih aviona nazvanim „Lolita Ekpres“.

Maloletnice podvodili princu i bogatašima: Otvorena tajna dokumenta u slučaju „Epstajn“

Izvor je za “The Mirror” istakao da da je novi sudski poziv izazvao “paniku kod mnogih bogatih i poznatih”, jer u evidenciji 2009. nisu obuhvaćeni letovi Larija Visoskog – Epstajnovog glavnog pilota koji je više od 25 godina leteo za milijardera-pedofila .

Za bivšu manekenku Nađu Marčinkovu – koja sada vodi sopstvenu avio kompaniju – govorilo se da je bila  jedan od Epstejnovih “regrutera”.

Marčinkova (34) je jedna od četiri žene koje su sada navodno pod istragom zbog njihovih navodnih uloga u Epstajnovom bolesnom lancu trgovine ljudima.



Izvor: mirror.co.uk

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar