Nastić najavljuje poslasticu za sve ljubitelje elektronske muzike: Nova Retrospektakl žurka na pomolu (VIDEO)

Klabing vremeplov koji vas vodi kroz hitove vaše mladosti

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Printscreen/Youtube

Čuveni srpski di-džej Marko Nastić najavio je novu Retrospektakl žurku – revijalni skup domaće elektro scene, za 23. maj u Hangaru Luke Beograd.

Prvo izdanje ove žurke, koje je održano 2018. godine, posetilo je više od 7000 ljudi. Tada su se smenjivali neki od najvećih hitova elektronske muzike koji su obeležili 20 muzičkih godina na ovim prostorima.

“Retrospektakl je okupio čitavu domaću elektronsku scenu, na bini i na podijumu i podsetio nas šta je dobar klabing. To je bila zaista jedinstvena prilika da vidimo di-džejeve i publiku različitih generacija koje povezuje ista pasija – sjajna elektronska muzika”, objašnjavaju organizatori.

Bili Ajliš: Ja sam tip koji bi mogao da zavede tvoga tatu

Marko je odlučio da ovaj koncept pretvori u anualni događaj i time ponudi publici priliku da čuje hitove muzike na kojoj su odrasli i koji su obeležili prethodne dve decenije.

Kako organizator najavljuje Retrospektakl je koncipiran u formi klabing vremeplova, ne kao klasičan rejv već kao “jedinstveno muzičko putovanje koje počinje u 2020, a završava se u 1997. godini kada je scena elektronske muzike kod nas počela da se razvija”.

Neobična saradnja Bjork i kompanije “Microsoft” (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs, Tanjug

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar