DOBRO SU PROŠLI

SREĆA na strani večitih: Zvezda putuje u Jermeniju ili Sloveniju, Partizan čeka Kiprane ili Poljake

Fudbaleri Crvene zvezde, Partizana i Vojvodine saznali su potencijalne rivale u završnoj rundi kvalifikacija za Ligu Evrope

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: pressinphoto / ddp USA / Profimedia

Danas je u 14 časova u švajcarskom gradu Nionu održan žreb za plej-of kvalifikacija za Ligu Evrope, gde su srpski predstavnici Crvena zvezda, Partizan i Vojvodina dobili svoje potencijalne protivnike.

Srpski šampion je pre dva dana poražen u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona od kiparske Omonije nakon čega će morati da se zadovolji igrom u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Protivnik Crvene zvezde u plej-ofu za drugo po jačini Uefino takmičanje biće pobednik meča Ararat (Jermenija) i NK Celje (Slovenija). Kao i prethodna dva puta crveno-beli će morati da idu na gostovanje.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Što se tiče Partizana, juče je preskočena tek prva stepenica ka ovoj fazi. Ostvarena je tesna pobeda nad ekipom Sfintul Georgea nakon koje ih čeka dosta bolji rival ekipa Šarloa iz Belgije. Crno-beli ukoliko prođu Belgijance igraće protiv Apolona (Kipar) ili Leha (Poljska) na svom stadionu.

Poslednji srpski predstavnik u ovoj fazi je Vojvodina. Novosađani su zahvaljujući pobedi u Kupu Srbije i još nekim rezultatima izborili direktan plasman ovako visoko. Međutim, ekipa Nenada Lalatovića ima veoma težak zadatak pre sobom, pošto će u trećem kolu igrati protiv Standarda iz Liježa. Ako naprave senzaciju i izbace Belgijance igraće sa pobednikom duela Fehervar (Mađarska) i Rems (Francuska) na stadionu “Karađorđe” u Novom Sadu.

Svi mečevi završne runde kvalifikacija za Ligu Evrope igraće se 1. oktobra.

Poznati potencijalni RIVALI srpskih klubova: Zvezda može u komšiluk, Partizan na Kipar, a Voša u Rusiju



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar