Miličković: Prelević i Gajić nastavljaju hajku po komandi Đilasa

Član Predsedništva Srpske napredne stranke odgovorio na optužbe za zataškavanje

Foto/beograd.sns.org.rs

Član Predsedništva Srpske napredne stranke i potpredsednik beogradskog odbora Milosav Miličković odbacio je danas navode advokata Bože Prelevića i Vladimira Gajića da je bilo pokušaja da se zataška slučaj prebijanja u Novom Sadu i ocenio da Prelević i Gajić nastavljaju hajku koju opozicija vodi po komandi Dragana Ðilasa protiv policije u cilju destabilizacije Srbije, saopšteno je iz SNS.

Ministar Stefanović: “Originalni snimci prebijanja su u policiji i tužilaštvu”, sve je bilo po propisima!

Miličković je podsetio da je Prelević bio ministar, a potom savetnik ministra unutrašnjih poslova tokom 2000. godine, 2001. godine i 2002. godine kada se, kaže, dogodilo 212, 215 i 189 ubistava.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Od tog broja 91 mafijaško ubistvo, od kojih ih je 35 i dan danas nerasvetljeno.

Taj i takav Prelević za Srbiju danas u kojoj su se od početka ove godine dogodila tri mafijaška ubistva, od čega su dva već rešena, kaže da u njoj cveta kriminal. Da li vas je bar malo sramota, bivši koministre, kako se volite predstavljati“, naveo je Miličković.

On dodaje da je Gajić šef pravnog tima Narodne stranke Vuka Jeremića, a da je “u narodu poznat kao jedan od bivših direktora optuženih u aferi Geneks”.

“Čerupanje „Geneksa“ za skoro 62 miliona ostalo je nerasvetljeno i zataškano zahvaljujući tadašnjim tužiteljkama koje su njemu i drugarima u vreme vlasti DS-a obustavile istrage i omogućile nastupanja apsolutne zastarelosti krivičnog gonjenja”, rekao je on i dodao da upravo Gajić kaže da Srbija danas, u kojoj je uhapšeno i na desetine funkcionera SNS-a čim su se ogrešili o zakon, nije pravna država i optužuje nekoga za zataškavanje.

Kako je rekao, to su “vajni eksperti za bezbednost Dragana Ðilasa, Vuka Jeremića, Borisa Tadića i ostalih, doduše ne za bezbednost građana, već kriminalaca”.

“Upravo zato im i jeste na meti policija”, zaključio je Miličković.

Izvor: Tanjug

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar