OBRT

Nakon vesti da se pomirila sa Strugarom, oglasila se Milica pa progovorila o njihovom odnosu!

Morala je da kaže pravu istinu

foto:E-Stock/Stanislav Nedelja

Domaći mediji uveliko bruje o pomirenju pevačice Milice Todorović i glumca Petra Strugara.

Kako je naveo Srpski Telegraf, Milica je posetila Petra nakon incidenta na salašu, gde ga je radnik fizički napao i tada je sve počelo.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Petar uopšte nije prošao dobro, sumnjalo se i da će morati na operaciju. Mnogi su bili u šoku, a Milica ga je pozvala odmah. Razgovarali su dugo, a onda je ona odlučila da ga poseti. Rekla mu je da je za njega tu šta god da mu treba i da se ne libi da joj traži pomoć. Kako se nisu dugo videli, shvatili su da bi bilo lepo da sebi pruže još jednu šansu, te su se pomirili. On je video koliko se Milica zabrinula za njegovo zdravlje i to mu je veoma značilo”, kaže pevačicina drugarica za Srpski Telegraf i navodi da se pevačica čak i rasplakala kada je videla koliko je stanje ozbiljno.

foto:E-Stock/Stanislav Nedelja

“Kada ga je videla, bila je u šoku koliko su mu povrede vidljive jer mu je lice tada bilo još pod otokom i sav je bio modar. Petru je bilo drago što je Milica bila uz njega i što je još jednom pokazala koliko joj je stalo do njega. Od tada se čuju redovno, ona zove da ga pita kako je i treba li mu šta, a on i kad ne treba, kaže da mu nešto treba, samo da bi što više vremena proveli zajedno.”

Ipak, Milica se danas oglasila pa za Pink i rekla kako do pomirenja nije došlo, dok priču o viđanju nije ni demantovala ni potvrdila.

“Informacija da smo se Petar Strugar i ja pomirili nije istinita”, rekla je Milica, pa nastavila:

“Uskoro izdajem novu pesmu i jedva čekam da vidite spot, pa ćemo o lepim stvarima pričati tada.”

Izvor: Objektiv.rs, Srpski telegraf

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar