Ćerka PROKOCKALA sve pare od smrtno bolesne majke: Na sudu se bahato vadila, a onda ju je SLOMILA presuda

Nemilosrdno je trošila dok je majka planirala da sa tim novcem kupuje lekove

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/moisemarian

Britanka Šeron Morgan našla se na sudu nakon što je utvrđeno da je prokockala čak 45.000 evra sa računa njene majke da bi se kockala.

Šeron je u periodu od 2016. do 2019. malo po malo, sa majčinog računa za koji je ovlašćena dizala sav novac kako bi igrala onlajn kazino ili bingo.

Majka, koja je u poslednjem stadijumu borbe sa rakom, nekoliko puta je pokušala da sazna odakle joj veliki novac i da li joj uzima s računa.

Ćerka je znala da se velika svota čuva za specijalne lekove za ublažavanje napredovanja raka i zahvaljujući kojima joj je majka i bila živa svo ovo vreme. Ipak, ona je svesno dizala velike sume da bi se kockala.

Dala trogodišnjem bratu MARIHUANU i smejala se: Kada je videla šta se desilo, sada moli sve za OPROŠTAJ

Prevara je otkrivena kada je majka tajno ovlastila svog brata i kada je on prošle godine proverio u banci koliki je iznos u pitanju. Kada su mu rekli da na računu više nema ni centa, on je doživeo nervni slom, baš kao i njegova rođena sestra.

Šeron je majka prijavila te je ona uhapšena i procesuirana. Na suđenju je masno lagala govoreći da je stalno od tih para kupovala lekove majci, ali nijedan račun niti je imala sačuvan, a nikakvog dokaza nije bilo za njene priče.

Suđenje nije dugo trajalo, a sudija Timoti Rouz je prilikom završne reči očitao pravu lekciju bahatoj ženi. Šeron Morgan je osuđena na dve godine zatvora zbog prevare i zloupotrebe tuđeg novca.

Nije znala za njegovu BOLESNU prošlost: Valentina dovela ćerke kod momka, a onda je usledilo KRVOPROLIĆE!



Izvor: Objektiv.rs, Thesun.co.uk

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar