Mlad Mesec u Devici: Vreme je za veliko spremanje i pravljenje jesenjih planova!

Ova lunacija uticaće na sve znake zodijaka, a najviše na ova dva

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pexels/Rahul

Ovog četvrtka na nebu je mlad Mesec u Devici, lunacija koja vas više nego išta, podseća i opominje da sve što je u vašoj moći, u sebi i oko sebe, treba da dovedete u red.

Sređujete ormar, slažete sve po boji. Pravite planove oko novih poslova i projekata! Pravite liste obaveza i želite da vam dani budu manje haotični? To je ono što vam donosi mlad Mesec u Devici.

On neće biti duže od dva i po dana u zemljanom elementu znaka Device ali zato najavljuje novi ciklus. Povoljni aspekti Meseca u Devici ka Jupiteru donose vam razmišljanje o tome šta želite da postignete u životu. Shvatićete gde to želite da budete da bi bili srećni, dok će povoljni aspekt Meseca ka Saturnu u Jarcu doprineti dobroj proceni i disciplini da to što želite i uradite. Pluton iz znaka Jarca je tu da vas podrži u dobroj intuiciji koja nepogrešivo vodi ka cilju. Zato vas sve mlad Mesec u Devici 17. septembra gura na pravi put. Lep pogled na dane ispred vas, ali ne smete da zaboravite da se unapred organizujete i da počnete da pravite liste obaveza i želja. Glavna stvar o kojoj razmišljate je kako da što efikasnije organizujete dane pred vama. Iskoristite ovu mesečevu fazu i pripremite se za jesen i promene. Budite efikasni i maksimalno organizovani.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ovu lunaciju osetiće svi, ali najviše Device i Ribe, a evo kako utiče pojedinačno na sve znake zodijaka:

OVAN

Mlad Mesec u Devici najavljuje promene u poslu. Bolja organizacija i odlična produktivnost je ono što vam donosi ovaj mlad Mesec.

BIK

Ova lunacija za vas znači stabilniju i organizovaniju jesen. Ovo je vreme u kome pravite dugoročne planove u prijateljskim i partnerskim odnosima.

BLIZANCI

Očekujte promene u domu iako ste već do sada dosta uradili. Ovo je samo završni sloj koji je falio do sada. Pusitie stvari da se odvijaju svojim tempom.

RAK

Dugo čekate na vesti, poruke ili pozive od kojih vam zavisi dalja aktivnost. Mlad Mesec u Devici upravo donosi povoljne vesti i informacije.

LAV

Kod vas su odavno dovršene pripreme za bolje finasije. One u ovom periodu stižu, ali ne u obimu koji ste očekivali.

DEVICA

Ova lunacija u vašem znaku nateraće vas da se pozabavite svojim izgledom, posetite frizra, zubara, dermatologa – jednom rečju da sve što niste stizali do sada, “remontujete” i dovedete u red na svom fizičkom telu.

Mars je do 13. novembra retrogradan! Evo šta to znači za sve znake zodijaka (DETALJAN HOROSKOP)

VAGA

Mlada Mesec u Devici gostuje u vašem dvanaestom polju prirodnog horoskopa i niste iznenađeni što potiskujete i krijete emocije i emotivno stanje. Potrebno je da razgovarate sa sobom o praktičnom delu života.

ŠKORPIJA

Vas ništa više ne može iznenaditi, ali neočekivane i pozitivne aktivnosti od ljudi koje slabo poznajete, definitivno će vam biti iznenađenje.

STRELAC

Ovo je vreme kada stvari postavljate na svoje mesto. Mlad Mesec u Devici postavlja vas na pravo mesto i u pravo vreme. Nema ništa lepše od toga.

JARAC

Možda ne možete da otputujete, ali kroz maštu možete biti bilo gde.

VODOLIJA

Očekujete dobru finasijsku injekciju. Malo će kasniti, ali stiže.

RIBE

Možete ući u vezu zatvorenih očiju. Kad ljubav zauzme vaše srce vi izgubite pamet.

Piše astrolog Vesna Trajković

SEPTEMBAR počinje napeto: Ovo je mesec iznenađenja, drame, ali i rešenja i zaljubljivanja



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar