Obožavate brzinu i igrice? Onda je ovaj Aston Martin prava stvar za vas! (VIDEO)

Kabina pruža vrhunski komfor, možda i veći nego što imaju vozači Formule 1

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Aston Martin

Aston Martin je predstavio nov model, koji nema točkove, krov, vrata i motor, već veliki monitor i složen sistem komandi za simulaciju vožnje!

Reč je o luksuznoj gejmerskoj-stanici AMR-C01, čiju cenu od 69.000 funti za britansko tržište ne može da priušti svako. Dovoljno je reći da za pomenuti iznos možete kupiti Jaguar F-Type.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ekskluzivni simulator sigurno će se dopasti i profesionalnim gejmerima, učesnicima eSports takmičenja, koja privlače milionski auditorijum i donose neverovatnu zaradu.

Podesive komande i “F1” volan

AMR-C01 podjednako mogu da koriste amateri i profesionalci, uključujući i vozače F1 koji žele da ostanu u formi tokom sezonskih pauza.

Njegova karoserija je izrađena od ugljenih-vlakana, a dizajniran je u duhu aktuelnih, ali i budućih modela Aston Martina. Kabina pruža vrhunski komfor, možda i veći nego što ima Luis Hamilton u svom bolidu.

Upravljačke komande su elektronski podesive, a volan izgleda kao da je preuzet direktno iz F1 mašine (multi-dugmići omogućavaju pristup brojnim opcijama i modovima). Ispred sebe imate zakrivljeni 49-inčni Samsung LED monitor, jedan od najboljih koji se nudi na tržištu.



Izvor: Objektiv.rs/S.K.

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar