ČETVORO DECE

Isplivala velika TAJNA koju su čuvali 25 godina: Đanijeva žena ima VANBRAČNO dete, evo šta on kaže o tome

Pevač je u korektnim odnosima sa vanbračnim sinom supruge

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto:E-stock/C.Vukojicic

Folk pevač Radiša Trajković Đani sa suprugom Slađanom je dugi niz godina u braku u kojem se dobili troje dece –  Miloša, Marka i Sofiju.

Međutim, njegova supruga Slađa majka je još jednog deteta. Pre nekoliko meseci domaći mediji otkrili su da Đanijeva supruga ima vanvračnog sina Nikolu kojeg je dobila pre poznanstva sa Đanijem.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Nikola danas živi u Americi sa ocem, a sa majkom je u kontaktu.

“Sa tim čovekom, njegovim ocem, nisam bila u braku. Nikolu smo dobili u vanbračnoj zajednici. Moj sin Nikola ima danas 26 godina, živi u Americi, tamo je završio studije, dva fakulteta ima i ima posao. Prelep je dečko, predivan, pametan, kulturan, školovan”, priznala je Slađa za “Pink” ove godine, pa dodala:

“Ostala moja deca jesu u kontaktu sa Nikolom kad dođe preko leta u Srbiju. Kad je slobodan, čuju se. Više se deca čuju sa njim, nego ja. Nisam ga skoro videla, poslednji put sam ga videla prošle godine. Tada smo se sa njim videli Sofija, Marko i ja, Miloš nije bio u Beogradu, tako da se nije video sa njim, nažalost”.

foto:E-Stock/ Stanislav Nedelja

Na pitanje da li se Đani upoznao sa njenim vanbračnim sinom i u kakvim su odnosima, ona odgovara:

Đanijeva žena šokirala izjavom: Samo da se ne zaljubi u tu s kojom me VARA! (FOTO)

“Naravno da su se upoznali. Nikola gotivi Đanija, kao i on njega, a i moja ostala deca ga jako vole. Ista majka ih je rodila, pa nebitno ko je otac”.

foto:E-Stock/Časlav Vukojičić

Nakon Slađe i Đani je progovorio za medije o njenom vanbračnom sinu.

“Nikolu sam video dva puta do sada. U korektnim smo odnosima, stvarno imamo jedan normalan odnos. Nikola je super dečko, živi u Americi, završio je dva fakulteta i svaka mu čast. Svi smo u dobrim odnosima sa njim, i ja i deca, kao i Slađa. Ona od mene nikada nije ni krila da ima vanbračnog sina, znao sam to pre nego što sam je oženio”, otkrio je Đani za “Pink”.



Izvor: Objektiv.rs, Pink.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar