ŽUSTRA SVAĐA

Marija Kulić oplela po Kijinoj majci: Uradila je ISTO što i LUNA i to nikada ne mogu da podržim (VIDEO)

Sve je počelo oko izbora za mis...

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto:ScreenShot/Youtube

U “Zadruzi” se večeras održava “Izbor potrčaka” pa je pristigao i voditelj Darko Tanasijević.

Ipak, pre samog izbora potrčaka ukućani su komentarisali izbor za mis koji se održao pre dva dana.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Marija Kulić i Nadica Zeljković uspele su da se posvađaju komentarisajući ocenjivanje na izboru za mis. Marija je bila kivna na Nadicu jer njenoj ćerki Miljani nije dala nijedan poen.

“Ja zaista volim konstruktivnu raspravu, to nekada preraste u svađu, ali sa ovom ženom ne mogu da vodim ni raspravu, ni za konstruktivnu raspravu, sa njom nemam o čemu da pričam, da se zatupljujem i zagljupljujem, ako je jasno gledaocima, dobro. Ne želim ni da je komentarišem, jer imam poštovanja prema njenim godinama, ne želim da se raspravljam sa njom”, rekla je Miljana.

Razumem Lunu, i ja sam LJUBAVNICA: Nadica pričala o vezi s Kijinim ocem, pomenula i njegovu ženu! (VIDEO)

“Ja ne znam šta treba da kažem, jesam ja nju povredila na neki način. Ja nemam nameru javno da podržavam nju, nisam podržavala ni svoje dete, onaj kec mi je presreo, sada mi se vraćaju sećanja, ne mogu da kontrolišem svoja osećanja, imam oscilacije, nekad sam srećna, nekad nisam. Ušla sam ovde sa pola mozga, pola sam ostavila na odmoru, treba i ovaj drugi deo da uključim. Nemam taktiku, kada je bila prva Zadruga, sad ću vam reći šta smo pričale na krevetu. Ja sam pričala njoj istoriju mog života, kada sam gledala nju i moju ćerku, ja sam je gledala, razdirala su me osećanja, ali sam onda rekla da ima 29 godina, a Miljanu sam gledala kao mene, mi imamo sličnu sudbinu, samohrane smo majke. Pričale smo šta je Kristina preživljavala, onda sam ja njoj rekla da je tek na pola života, da će tek dočekati njegov 18 rođendan. Mene je isto pogodilo, to što je nju pogodilo, jer sat vremena pre toga smo ležale u krevetu i pričale smo kako se Kija osećala, za neke stvari koje niko ni ne zna”, objasnila je Nadica.

“Ja sam joj zamerila ono što je pričala o životu, s obzirom na to kakav je život imala, nije imala pravo da komentariše Lunu i Slobu, jer se zaljubila u čoveka kao što je Sloba, uradila je isto što i Luna i to nikada ne mogu da podržim. Ali ona meni kaže da je plakala, kada je moje dete bilo u pitanju, meni je krivo, jer sam i ja majka i hvala Bogu što je tako, opet je ovo stručni žiri, jer treba da se ocenjuje izgled, lepota… “, rekla je Marija.

U sledećem video prilogu pogledajte kako je ovo izgledalo.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar