VELIKA PROMENA

Danas je tema medija zbog SKANDALOZNOG ponašanja i porodične DRAME, znate li koja je pevačica u pitanju?

Nekada je publika obožavala, danas je na stubu srama

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Anabela Atijas, Foto: Printsceen/Youtube

Da estrada može biti surova, a popularnost veoma promenjiva, najbolje se pokazalo na primeru popularne pevačice koja danas živi od stare slave, a u medijima se nalazi zbog skandala iz prvatnog života

Tokom devedesetih godina bila je veoma popularna u celom regionu, a hitove grupe slušaju se i danas, doduše tek na ponekim tematskim žurkama. Najveću pažnju privukla je kada se udala za Andeja Atijasa  preselila u Sarajevo, nakon čega je bila nameti napada njegove bivše partnerke.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

TUGA u jednoj slici: Ova Lunina objava govori da joj je TEŠKO što Anabela nije bila na njenoj veridbi?

Reč je o Anabeli Atijas, bivšoj članici grupe Funky G koja poslednje dve godine krasi strane žute štampe, kako zbog svog ponašanja, tako i zbog ponašanja svoje najstarije ćerke Lune Đogani. Ipak, obe su iskusile kako je biti deo rijaliti programa i koliko ih je to koštalo. Anabela je iznela sav porodičan “prljav veš”, te se jasno videlo koliko su porodični odnosi zamršeni i disfunkcionalni.

Foto: Youtube/Printscreen

Ipak, tako nije bilo u periodu njene najveće popularnosti kada je sa bivšim suprugom Gagijem Đoganijem bila deo grupe Funky G. Fanovi su ih obožavali i bilo je svima dopadljivo što su u braku i zajedno stvaraju muzički brend.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar