NASMEJANI I SREĆNI

Fanovi oduševljeni: Bredli Kuper i Irina Šajk PONOVO ZAJEDNO, razmenjivali nežnosti u javnosti! (FOTO)

Bivši supružnici ponovo uživaju u zajedničkim trenucima

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen Youtube/Access

Iako su se činili kao savršeni par, glumac Bredli Kuper i ruska manekenka Irina Šajk prošle su godine raskinuli vezu koja je trajala četiri godine i iz koje su dobili ćerkicu. Za probleme u ljubavi navodno je bila kriva glumčeva preterana bliskost sa pevačicom Lejdi Gagom, a sada njih dvoje ponovo deluju srećniji nego ikada pre.

Foto: Christopher Peterson/SplashNews.com/Splash/Profimedia

Tokom perioda raskida glumca su u javnosti povezivali sa brojim poznatim damama, među kojima su i Lejdi Gaga i Dženifer Garner. Brojni fanovi ovog para već mesecima unazad priželjkuju njihivo pomirenje, a čini se da im se želje i ostvaruju. Ako je suditi prema fotografijama nastalim u Njujorku, Bredli i Irina su na korak od pomirenja, ako možda već i nisu pružili ljubavi novu šansu.

Pratite nas i putem iOS i  android aplikacije – Objektiv.rs

Bredli i njegove bivše: Nije gotovo dok on ne kaže da jeste! (FOTO)

Bredli i Irina dugo se nisu pojavljivali u javnosti, na šta je uticala i pandemija koronavirusa, ali njihove poslednje fotografije podigle su veliku buru u javnosti.

Foto: Christopher Peterson/SplashNews.com/Splash/Profimedia

Naime, bivši supružnici fotografisani su dok su uživali u šetnji ćerkice, a u nekoliko navrata delovali su veoma blisko. Oni su se nežno grlili, te se spekuliše da među njima i dalje ima ljubavnih iskrica, kao i da je na pomolu pomirenje jednog od najlepših holivudskih parova.

Čak i lepotica poput Irine Šajk misli za sebe da nije dovoljno seksi (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs, Story.hr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar