BAŠ JE BESAN

OVAKO Biković reaguje kada ga neko pita o PRIVATNOM životu (FOTO)

Milošu Bikoviću očigledno ne treba stati na žulj

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-Stock/aleksandar nalbantjan

Glumac Miloš Biković poslednjih godina je u zenitu populartnosti, te je njegova slava odavno postala internacionalna. Koliko ga vole u Srbiji, toliko njegov rad prate i u dalekoj Rusiji te je gotovo uobičajeno da se ljudi interesuju i za privatni segment njegovog života kako bi ga bolje upoznali i van filmskog platna.

Biković SKINUO MAJICU pa pozirao pored mora: Devojke padaju u trans! (FOTO)

Ipak, iako je i sam često u javnosti bio sa izabranicama svog srca, pa i govorio i privatnom segmentu svog života, očigledno ga baš nervira kada mu neko postavi pitanja koja nisu isključivo vezana za njegovu karijeru.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Biković je putem društvene mreže Instagram pokazao kako reaguje na ovakva pitanja. Fotografija je izazvala brojne reakcije fanova, te su se komentari samo nizali. Glumac je poslao i jasnu poruku pripadnicima sedme sile, doduše, to ih sigurno neće sprečiti da i dalje pitaju i pišu o stvarima koje zanimaju javnost.

“Znam da ne pičaš o privatnom životu, ali…” stoji u objavi pored fotografije na kojoj Miloš puca iz pištolja.

Miloševu objavu možete pogčedati OVDE!

Da li prepoznajete ovog glumca? Sada je uspešan i van naše zemlje i jedan je od NAJPOŽELJNIJIH muškaraca

Inače, Bikovićev emotivni život bio je u epicentru tokom njegove veze sa koleginicom iz Rusije Aglajom Tarasovom.  Ova ljubav trajala je skoro dve godine, a kada su doneli odluku da svako krene svojim putem, nisu se libili da to saopšte javno i podele sa celim svetom.

“Prijatelji! Da bi se izbegli nepotrebni razgovori i pogrešni zaključci, Aglaja i ja želimo direktno da podelimo važne i intimne vesti za nas. Nažalost, posle jedne i po godine zajedničkog života, odlučili smo da se razdvojimo. Ovo se desilo zbog prebukiranih rasporeda i stalnih putovanja. Trudili smo se da provodimo zajedno svaki slobodan minut, ali ispalo je da to nije bilo dovoljno. Nastavićemo da poštujemo i volimo jedno drugo, i ostaćemo bliski prijatelji i kolege. Nadamo se da imamo vašu podršku i razumevanje i hvala vam na svim toplim rečima”, poručio je Biković.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Srećna ti nova godina ?@barbaratatalovic С Новым годом! Ili rođendan po julijanskom kalendaru

Објава коју дели Miloš Biković (@bikovic) дана


Nakon kraha ove ljubavi, Miloš je okušao sreću i sa jednom lepoticom iz Srbije. U pitanju je manekenka Barbara Tatalović sa kojom se glumac veoma često pojavljivao na gradskim dešavanjima i naočigled, delovali su kao idealan par. Ipak, ljubav nije potrajala, a par se rastao manje pompenzno i bez javnih objašnjavanja.

Srpkinje i Ruskinje ODLEPILE: Biković fotkom iz bazena napravio HAOS, komentari samo naviru! (FOTO)

Miloš i Barbara su počeli da se zabavljaju čim je prekinuo vezu sa Aglajom, a trajala je sve do novembra 2019. godine. Kako se pisalo, daljina je presudila njihovoj ljubavi.

“Miloš je sve češće boravio u Rusiji gde većinu godine snima filmove i serije, dok Barbara putuje po Evropi kad god je angažovana za neku reklamu. Većinu vremena su bili daleko jedno od drugog, a Barbara nije mogla da ga prati na putovanjima. Zato su često ulazili u konflikte i svađe i to više nije vodilo ničemu, pa je Miloš odlučio da raskinu i da svako nastavi svojim putem”, ispričao je izvor za magazin “Star”.



Izvor: Objektiv.rs, Star

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar