VAŽNI POTPISI

NOVI UGOVORI: Dva bitna košarkaša Zvezde ostaju u klubu (FOTO)

Potvrđeno na sajtu kluba

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: KK Crvena zvezda

Košarkaši Crvene zvezde Ognjen Dobrić i Dejan Davidovac produžili su ugovore sa crveno-belima na još jednu sezonu, odnosno do 2022. godine, saopšteno je na sajtu kluba.

Dobrić je rođen 27. oktobra 1994. godine u Kninu, prošao je sve mlađe selekcije Crvene zvezde, a prve ozbiljne profesionalne košarkaške korake načinio je u FMP-u, gde je igrao do 2015. godine.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Nakon što je potpisao četvorogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom, tokom tog perioda nametnuo se kao jedan od najborbenijih igrača i postao ljubimac navijača. Osvojio je tri domaća šampionata, dve ABA lige, Superkup ABA lige i jedan kup Radivoja Koraća.

Davidovac je rođen 17. januara 1995. godine u Zrenjaninu. Prvi profesionalni četvorogodišnji ugovor sa crveno-belima potpisao je 2017. godine, pre toga nastupao je za ekipe Proletera i Vršca, a 2015-2017.  igrao je sa velikim uspehom za FMP. Sa Zvezdom je osvojio ABA ligu, dve titule prvaka Srbije i Superkup ABA lige, dok je sa mladom reprezentacijom osvojio titulu prvaka Evrope 2015. godine.

Ekipa Crvene zvezde otputovala je u Tursku na pripremni turnir, a prema ranije utvrđenim rasporedima, takmičarsku sezonu otvara utakmicom sa Fenerbahčeom u Istanbulu početkom oktobra na startu Evrolige.



Izvor: Objektiv.rs, Tanjug

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar