OVO JE ZAISTA OPASNO

Milova HORDA došla ispred kuće ALBANSKOG ČETNIKA! Pogledajte zastrašujući incident u Crnoj Gori (VIDEO)

Uzvikivali su "Ovo nije srpsko leglo, već je ovo Montenegro"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
FOTO: Printscreen

Na internetu se pojavio snimak kako pristalice i simpatizeri DPS-a i Mila Ðukanovića u Ulcinju, posle tzv. Patriotskog skupa u Podgorici, provociraju Dritana Abazovića pozivajući ga da izađe iz kuće pevajući pesmu “Izađi mala”

Takođe, uzvikivali su “Ovo nije srpsko leglo, već je ovo Montenegro“.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Pojedini mediji su preneli da nosilac opozicione liste “Crno na bijelo” i kako ga nazivaju “Albanski četnik” nije izašao iz kuće niti odreagovao na provokacije.

Na snimku se vidi kolona automobila, čuju se sirene i antisrpske pesme, kao i stihovi pesme “Izađi mala”.

Milov sin na čelu “neorganizovanog” skupa u Podgorici (FOTO)

Takođe, pojavio se i snimak sa društvenih mreža kako se posle skupa već grupa ljudi u Podgorici veseli sa crnogorskim zastavama i obeležjima peva uz pesmu Cece Ražnatović “Kad bi bio ranjen, krvi bih ti dala”.

Himnom “Oj svijetla majska zoro” i masovnom bakljadom, u Podgorici je u nedelju uveče bez incidenata na Trgu nezavisnosti završeno okupljanje pristalica i simpatizera DPS-a i Mila Ðukanovića, čiji organizator zvanično nije poznat.

Navodno je reč o patriotskim snagama Crne Gore koje su se okupile “za spas crnogorske države” od navodnih “srbo-četničkih” namera.



Izvor: Tanjug

Komentari (11)

  1. Narod u Srbiji ne interesuje sta se desava u Crnoj Gori. Suvise zla smo popili od njih, da nam je dosta. Samo lud moze da ide na more u Crnu Goru. Lepo nam nam je i u Srbiji. Sta ste ocekivali posle ove silne pljuvaze. Imate bracu Hrvate i Albance. Pevajte Tompsonove pesme i uzivajte. Srecno, bivsa braco.

    Odgovori
  2. Ne razumem naslov. Čovek je dr Dritan Abazović i ruzno je, ako nije sa nekom namerom, nazivati ga tako. Pametan, obrazovan, kulturan mlad čovek a nadasve simpatičan i iskren. Hvala na paznji.

    Odgovori

Ostavite komentar