HOROR

Sumnja se da je majka UBILA DECU usled emotivnog sloma: Novi detalji užasa u Nemačkoj!

Policija možda zna motiv ubistva

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Unsplash/Markus Spiske

Slučaj majke koja je ubila petoro dece u Nemačkoj, a potom se bacila pod voz, ne prestaje da izaziva zaprepašćenje. Prema poslednjim informacijama, sumnja se da je počinila stravičan zločin u trenutku emotivnog sloma!

Policija je, podsetimo, prekjuče rano popodne otkrila tela petoro dece u stanu u nemačkom Zolingenu. Za njihovo ubistvo je osumnjičena 27-godišnja majka, protiv koje je sad podnesen nalog za hapšenje, a ona se trenutno nalazi u bolnici.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Teško je povređena nakon što se, nakon ubistva, bacila pod voz u 30-ak kilometara udaljenom Dizeldorfu. Samo je jedno od šestoro dece, 11-godišnji dečak, preživelo.

Na današnjoj konferenciji za štampu policija je govorila o pozadini slučaja.

Kazali su kako su policajci pronašli decu u krevetićima. Prizor koji su zatekli bio je toliko stresan za policajce da im je potrebna stručna pomoć, poručili su istražitelji na konferenciji, prenosi “Zidojče cajtung”.

Herbert Kohne-Gebhart iz tužilaštva rekao je kako je tokom obdukcije utvrđeno da su se deca gušila i da su bila otrovana tabletama. Još se ne zna kojim se sve redosledom odvijalo. Toksikološki nalazi se još čekaju.

Istražitelji u ovom trenutku sumnjaju da je majci propao brak i da ju je to slomilo emotivno i psihički. Preminula deca su od dva različita oca. Pre godinu dana rastala se od muža koji je bio otac četvoro ubijene dece.

Bili su poznati socijalnoj službi.

“Porodica je primala svu potrebnu pomoć od grada. Ni u jednom trenutku nisu zabeležene abnormalnosti ili potencijalni rizik po decu”, rekli su danas gradski čelnici.

Špigl, pak, piše kako je muža, u vreme kad su se razilazili, prijavila za krađu te da je policija i nakon toga intervenirala zbog porodičnih razmirica.

U ovome se trenutku sumnja da je majka počinila ubistvo u stanju emocionalnog sloma.

Ubijene su tri devojčice uzrasta 18 meseci, dve i tri godine i dva dečaka stara šest i osam godina. Šesto dete, 11-godišnji dečak, verovatno je pošteđen samo zašto što je bio u školi za vreme zločina, rekao je šef policijskih istražitelja Marsel Majerhofer. Pretpostavka ipak još nije do kraja potvrđena.

“Više me nećeš videti, braća i sestre su MRTVI”: Majka ubila decu, poruka JEDINOG preživelog kida dušu

Prema nekim informacijama dečak je posle bio u društvu majke na glavnom stanici u Dizeldorf, a potom je sam otišao kod bake u Menhengladbah.

Žena je sve priznala svojoj majci pre nego što se bacila pod voz. Upravo je baka ubijene dece pozvala policiju nakon što joj je kći navodno sve priznala preko Vacapa poruke u kojoj je napisala kako “više ne može”. Dvadesetsedmogodišnjakinja je u tom trenutku već napustila stan.

Otprilike 15 minuta pre nego što je policija otkrila mrtvu decu, bacila se pred voz na glavnoj stanici u Dizeldorfu. Preživela je pokušaj samoubistva i trenutno je na nezi u bolnici, teško povređena. S njom policija još nije uspela da razgovara. Nalog za privođenje je izdat danas, a tužitelj Kahne-Gebhardt rekao je kako još nije odlučeno hoće li majku prebaciti u zatvorsku bolnicu.

Užas sa mesta ubistva petoro dece: Dečak je preživeo i ispričao šta se dogodilo

Koliki su šok ova ubistva izazvala u zajednici možda najbolje svedoči izjava 13-godišnjeg dečaka koji živi u nedaleko od mesta zločina.

“Još juče je bio tu napolju. Igrao se tu. Još juče je bio ovde”, ponavljao je dečak novinarima nemačkog Špigla o jednom od ubijenih dečaka ispred zgrade u kojoj se dogodio stravični zločin.



Izvor: Index.hr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar