PREOKRET

Snežana Dakić otkrila zašto je napustila televiziju: Trpela sam MOBING, OTKAZ sam dobila zbog naslova

Voditeljka otkriva da je stalno nailazila na prepreke i sputavanja

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Screenshot Youtube

Nekadašnja voditelja Snežana Dakić rešila je da napusti televiziju i da se okuša u svetu nekretnina. Ona odnedavno radi kao posrednik u trgovini nekretnina, a za magazin “Helou” ispričala je zašto je digla ruke od posla TV lica.

Snežana kaže da su sada došli mlada lica kojima vlasnici televizija daju prednost.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Da li su ti mlađi ujedno i bolji, treba da procene gledaoci. Prirodno je što su ambiciozniji i nametljiviji jer se tek probijaju. Jača im je i motivacija, pa su spremni na lošije uslove i male honorare. Svuda u svetu ima mladih i lepih lica, ali u medijima dominiraju sredovečni voditelji, koji su ličnosti i autoriteti. Ovde, uz nekoliko kanala i kolega koji su izuzeci, rade samo “ribe”, čak i kada nemaju pojma o čemu pričaju. Da li je izgled dovoljan – neka sudi publika, ali u ovom poslu ne morate da se dopadnete samo njoj. Morate da budete po ukusu vlasnika televizije, urednika, urednikove najbolje drugarice, menadžerove supruge, nečije švalerke, da niste bolja riba od direktorke programa, da vas niko ne vidi kao konkurenciju, čak je potrebno da iza vas stane i neki centar moći”, izjavila je ona za “Helou”.

Odustala od voditeljstva: Snežana Dakić ima NOVI POSAO na kom je dobila direktorsku poziciju!

U poslednje vreme ona je, kako tvrdi, bila žrtva mobinga, a dobila je i otkaz zbog pogrešnog naslova o njoj na portalima.

“Ljudi bi se čudili kada bi znali kroz šta sam sve prošla za ovih pet godina otkako sam otišla s Pinka. Bilo je svega, od mobinga do seksizma. Jedan ugovor mi nije produžen zbog spinovanog naslova na portalima, u kom je pisalo da sam podmlađivala vaginu, a ja sam zapravo promovisala taj aparat preko Instagrama. Uostalom, čak i da jesam, da li je to razlog za otkaz”, zapitala se Dakićeva.

 



Izvor: Objektiv.rs, Hello

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar