VELIKA TRAGEDIJA

Jašar Ahmedovski otvorio dušu o SMRTI BRATA: Dugo nisam mogao ni da pevam ni da slušam njegove pesme…

"Žaliću dok sam živ"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Jašar Ahmedovski
E-Stock/Boris Mirkov

Popularni pevač folk muzike, Jašar Ahmedovski, doživeo je veliku tragediju davne 1994. godine kada je njegov brat, takođe pevač, Ipče Ahmedovski izgubio život u saobraćajnoj nesreći u 28. godini života.

Ipče Ahmedovski u emisiji Best hit, Foto: Youtube/Printscreen

Iako nerado govori o tom periodu svog života i ne krije da mu je i danas teško zbog svega, on je prošle godine u radio emisiji Reflektor ipak otvoreno govorio o svemu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

TRAGEDIJA je Šarliz Teron umalo uništila život, a onda je jedan slučajan SUSRET u banci sve promenio!

“Da je ostao živ, danas bi bio jedan od najvećih pevača na estradi, to svi znaju. On je pevao sa lakoćom visine, trilere. To retko ko može. Ja jedino njegove pesme pevam na svojim nastupima”, počeo je tada priču Jašar.

Tužna sudbina “Novih Fosila”: Čak četiri člana grupe otišla su prerano i iznenada…

“Dugo nisam mogao da pevam njegove pesme, ali ja imam obavezu da ih pevam. Dugo nisam mogao ni da slušam njegove pesme. Njegova pogibija nas je sve poremetila. To ne bih poželeo ni najvećem neprijatelju. To je velika tragedija bila za nas. Ja sam se jedva iščupao. Ali žaliću dok sam živ”, dodao je pevač tada.

Jašar Ahmedovski u spotu “Zajdi, zajdi”, Foto: Youtube/Printscreen

Kako je rekao, mnoge kolege su ga tada izneverile i nisu mu se našle kada su mu bili najpotrebniji, te je prekinuo svaki kontakt sa njima.

“Zaista je tako. Sa mnogim kolegama posle toga nisam govorio. Oni su poznavali Ipčeta, sa njim su se i družili i izlazili. Ja sam tada mislio da smo sa kolegama kao familija. Mislio sam da mogu makar da nam izjave saučešće, nije morao niko da dolazi u Makedoniju. To sam očekivao od nekih ljudi koji su mi bili jako bliski. Sa mnogima ne govorim ni danas i nikada neću govoriti jer ne zaslužuju”, rekao je Jašar u emisiji prošle godine.

NEVEROVATNA priča Zlate Petrović: Čistila obore, imala ugovoren brak, ABORTIRALA sa 16 godina

B.K.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar