Kada Guska teroriše vaš desktop (VIDEO)

Mladi programer napravio je neverovatno zabavnu aplikaciju za Windows

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Youtube printscreen

Sem Čiet, 18-godišnji programer, napravio je fajl za računare sa Windows operativnim sistemom, koji dozvoljava plitkoumnoj guski da pravi haos na vašem računaru!

Ona će šetati, donositi vam poruke, koje ne želite da pročitate, juriti za kursorom, a u nekim trenucima će ga čak oterati sa desktopa i nećete uopšte imati kontrolu nad sopstvenom mašinom.

Ako je ostavite neko vreme samu – tek onda će da napravi potpuno ludilo od vašeg desktopa! Sjajna stvar je to što sami možete da odaberete poruke i MEME-ove, koje će vam guska prikazati, a tu su i GIF datoteke.

Još jedna dobra stvar je to što dužim pritiskom na ESC taster terate gusku s desktopa, pa ako pretera, a znamo da će preterati, to je pravi način da je se rešite.

– Moja guska je očaravajuće glupa i to je tajna njene popularnosti – kaže Sem Čiet, koji je kreirao “Untitled Goose Game” za svega nekoliko dana.

Ako želite da prepustite svoj desktop ovoj simpatično-beskorisnoj životinji – samo napred, čeka vas non-stop i potpuno besplatno na OVOM linku.



Izvor: Mondo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar