Ponovo IDE VOZ: Danas kreće linija iz Crne Gore, Bar-Topčider-Bar!

Međunarodni željeznički saobraćaj na relaciji Bar – Topčider – Bar, koji je bio obustavljen zbog zatvaranja granice sa Srbijom usljed pandemije korona virusa, od danas će ponovo biti uspostavljen, saopšteno je iz Željezničkog prevoza (ŽPCG).

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/ David Mark

Međunarodni železnički saobraćaj na relaciji Bar – Topčider – Bar, koji je bio obustavljen zbog zatvaranja granice sa Srbijom usled pandemije koronavirusa, od danas će ponovo biti uspostavljen, saopšteno je iz Železničkog prevoza (ŽPCG).

U početku će saobraćati samo noćni voz koji iz stanice Bar polazi u 19 sati, iz Podgorice u 20 sati i pet minuta i iz Bijelog Polja u 22 sata i 43 minuta, sa dolaskom u Beograd u šest sati i 12 minuta.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Polazak voza iz Topčidera je u 21 sat i deset minuta. U zavisnosti od interesovanja i potražnje, ubrzo će biti pokrenut i dnevni voz – navodi se u saopštenju objavljenom na sajtu ŽPCG.

Ponovo možemo VOZOM u Crnu Goru! U četvrtak kreće iz stanice u Topčideru 

U ponudi noćnog voza biće kola sa mestima za sedenje, kao i kušet, spavaća i kola za prevoz praćenih automobila.

Shodno preporukama Instituta za javno zdravlje (IJZ) i međunarodnih železničkih institucija putnici u međunarodnom saobraćaju treba da se pridržavaju određenih mera. Iz ŽPCG su zamolili putnike da kupuju vozne karte unapred, kad god je to moguće.Izvor: , Elteboro.org

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar